Els cronistes parlen de "triunfo con sangre" durant la corrida de toros del Pilar en què Cayetano Rivera va patir una cornada. La sang que li cobria la cara, però, no era del torero sinó del toro, que per si no havia quedat clar va morir. Cayetano es recupera a la Quirón de Saragossa de les ferides per la banya que es va incrustar dins la seva cuixa esquerra. Té lesions de pronòstic greu al pubis, adductors i  quàdriceps. La seva parella embarassada, la presentadora de Masterchef Eva González, i el seu germà, també torero però retirat, Francisco Rivera l'acompanyen a l'hospital. Després de l'enganxada, el torero ensangonat i cegat pel dolor va entrar a matar al toro amb l'espasa al llom. Cayetano va rebre les dues orelles tallades de l'animal quan ja era a l'infermeria de la plaça.

cayetano sang  EFE

Aquest espectacle de sang i mort ha estat rebut a la xarxa pels animalistes amb una barreja de fàstic, ràbia i desconsol. Normalment el toro sempre mor a la plaça, per tant els antitaurins aprofiten per expressar-se quan la notícia és l'altra, quan el toro, abans de morir, fereix el seu botxí. Com era d'esperar, twitter ha entrat a matar:

La casualitat ha volgut que el seu germà Fran Rivera Paquirri fos ferit per un toro quan la seva dona Lourdes Montes també estava embarassada. L'última hora és que Cayetano es recupera de les ferides i veurà el seu fill nèixer. Angoixa i mort. En segueixen dient "la fiesta nacional".