Actriu i presentadora de televisió, Cayetana Guillén Cuervo ha treballat els darrers anys a la sèrie ‘El Ministerio del Tiempo’ de TVE. El seu paper d’Irene Larra s’ha vist recompensat amb dues nominacions com a millor actriu de repartiment als premis Feroz, però no n’ha sortit mai guanyadora.

cayetana guillen cuervo instagram 2

Cayetana Guillén Cuervo en una fotografía del seu Instagram | @cayetanagc

Si sentim el seu nom, de seguida ens ve al cap el seu cabell ros. Però l’actriu madrilenya ha volgut fer un canvi radical a la seva imatge. I quin moment podria ser millor per lluir el canvi de ‘look’ que la festa d’aniversari de la seva íntima amiga Eugenia Martínez de Irujo?

La filla de la duquessa d’Alba ha celebrat el seu 50è aniversari al palau de Liria, a Madrid. A la festa, un munt de convidats famosos: Jaime de Marichalar, Boris Izaguirre, Carmen Lomana i Marta Sánchez, entre d’altres. I l’exrossa Cayetana Guillén Cuervo amb el seu impactant canvi d’imatge. De la cabellera llarga i rossenca, al tall radical de color castany.

cayetana guillen cuervo castany gtres

Cayetana Guillén Cuervo, amb el cabell castany, arriba a la festa d'Eugenia Martínez de Irujo amb el seu marit | GTRES

Cayetana va arribar a la festa de bracet del seu marit, el fotògraf palestí Omar Ayyashi. L’any que ve, la festa dels 50 l’hauran de fer a casa seva. L’actriu madrilenya complirà mig segle el mes de juny del 2019. Si hi arribarà de rossa o de morena, això només ho sap ella.