La periodista d’El Matí de Catalunya Ràdio Marta Romagosa serà rellevada del programa a partir de la propera temporada. La intenció de la cadena és rejovenir així l’espai dels matins, on competeix amb El Món a Rac1 de Jordi Basté, actual líder de la franja. Per això, la nova segona veu del programa serà Roger Escapa, col·laborador d'El Suplement.

Segons fonts a què ha tingut accés El Nacional, Romagosa s’hauria assabentat de la destitució després que la direcció de la cadena ho va comunicar al Parlament, i no de forma directa.

Romagosa ha estat fins ara redactora i segona veu d’El Matí de Catalunya Ràdio, així com també presentadora substituint puntualment la conductora Mònica Terribas.

Marta Romagosa / Twitter

Tot plegat, apunten les fonts, una possible tàctica de l’emissora pública per aportar aires nous a la cadena, i rejovenir així part dels seus professionals.

A Romagosa, Premi Ràdio Associació 2011 a la millor professional de ràdio, ja se l'estaria intentant reubicar en l'àrea d'informatius de la cadena.

El relleu de Romagosa d’El Matí de Catalunya Ràdio se suma a nous canvis en la graella impulsats per la direcció de l'emissora, com ara el fitxatge de Cristina Puig per substituir Sílvia Cóppulo a la segona part del Catalunya Vespre.