Queda poc perquè una de les presentadores més estimades de TV3 visqui un dels dies més feliços de la seva vida. No serà el primer, serà el tercer, però segur, segur, que les sensacions seran tan meravelloses com en les dues anteriors ocasions. Parlem de Maria Fernández Vidal, la presentadora d'esports del TN Vespre, que està embarassadíssima del seu tercer fill, i que no veu l'hora que la Rita i el Pau vegin per fi el seu nou germanet/a.

Queda poc perquè la periodista pugui abraçar per fi el seu tercer fill, però mentre el dia no arriba, i ja li queda poc, algú molt proper a ella acaba de viure aquest dissabte el dia més feliç. Perquè aquest cap de setmana tocava celebració sonada a cals Vidal. 

mariafdezvidal 97222516 3292049070846047 2126557280076458946 n

Maria Fernández Vidal @mariafdezvidal

S'acaba de casar una de les seves cosines i la Maria no podia faltar a la cita. Una jornada que de bon matí ja treia el cap per la finestra amb el neguit ("tic, tac") habitual d'aquests dies especials.

maria1

Després de veure sortir el sol, cap al casament s'ha dit, en un espai espectacular i idíl·lic, enmig del camp, on Fernández Vidal hi ha anat amb un somriure d'orella a orella, només faltaria, i un vestit espectacular que mostra l'avançat estat de la seva panxa.

Després, la cerimònia que ha emocionat els nuvis i els assistents, com ella, que immortalitzava els nuvis amb una foto preciosa, amb els raigs de sol il·luminant el primer ball com a marit i muller, i una frase dedicada als protagonistes que emociona: "A ballar tota una vida!"

maria2

maria4

maria3

La Maria i tota la família han gaudit de la boda on no han faltat les sorpreses, com sempre que hi ha un esdeveniment d'aquestes característiques. Sovint, els nuvis reben regals per part de la gent que els estima, però també sempre acostuma a passar que ells mateixos fan regals a totes les persones que van al seu casament, com a mostra d'agraïment per haver anat i com a demostració d'estimació i afecte.

De vegades, com li ha passat a la Maria, els regals dels nuvis no són genèrics, sinó que són personalitzats. I el que li ha tocat a la presentadora catalana és preciós, d'aquells que guardarà sempre en un lloc predominant de casa seva. Bé, guardarà el recipient, perquè l'interior, probablement ja estigui degustat i paït: un potet de caramelets, probablement xocolatines M&M's.

maria5

El més maco, però, és l'etiqueta que acompanyava el regal, on els nuvis li diuen paraules molt boniques a la Maria. La totalitat del text queda tapat pels dits, però sí que es poden llegir o intuir frases molt sentides: "Maria, la gran dels cosins. Sempre s'ha preocupat que estiguéssim bé. Estic segur (que algun cop t'he fet) treure de polleguera, (però sempre has tingut) paciència i saber estar (per no) perdre mai els nervis. (Gràcies per) acompanyar-nos en (aquest dia tan) especial per a nosaltres!".

Felicitats als nuvis. Pel casament i per tenir una cosina com la Maria.