Telecinco arriba al paroxisme amb el cas Mainat. Són tantes les exclusives que els programes se les amaguen entre ells. Ana Rosa Quintana conectava en directe a les 11 del matí amb la mansió d'Horta i en sortien tres individus amb mal aspecte i molt tapats. Tots els indicis és que eren clients del puticlub en que Angela Dobrowolsky ha convertit la casa familiar.

tres homes telecinco

Tres falsos puteros, periodistes, Telecinco

Eren puteros, sí, però simulats. En realitat eren periodistes infiltrats de Sálvame que entraven a gravar l'interior de la casa dels horrors.

can mainat planol t5

SALÓ DE LA CASA:

casa mainat dins t5

MENJADOR DE LA CASA AMB VISTES A LA PISCINA:

salo mainat t5

Frames del vídeo dins la casa de Mainat, Telecinco

L'estratègia de Sálvame és simple: trucar al telefon de l'anunci a internet que ofereix la casa com a puticlub. Pacten entrar pel pàrking en taxi. Angela és hospitalària, simpàtica i es treu la perruca negra. És rossa amb el cabell curt i exerceix d'amfitriona i meretriu. "El salón sorprende por su amplitud y limpieza, les lleva a una habitación mediana con baño interior. Le preocupa su lucrativo negocio". Angela: "¿Qué queréis tomar?". Periodista infiltrat: "Un vasito de agua, por favor". Els avisa que putes, putos i clients entren per la porta del darrere. Aquesta:

porta darrere mainat T5

Alina, scort russa, entra per darrere, Telecinco

Angela: "Tenemos que organizar la entrada trasera". Angela ofereix els serveis de prostitució en temps de pandèmia, quan els puticlubs estan tancats. El negoci és rodó. Angela ofereix dos serveis: prostituta amb habitació o només l'habitació per fer-hi sexe amb una persona de fora: "¿Tú qué quieres: una chica de las que viven aquí o coger una habitación por turnos?. Disponibilidad cuándo ¿para ya? depende de para qué... tengo dos habitacions más un spa que se puede convertir en otra habitación". El vídeo de Sálvame mostra una suite sense difuminar:

suite casa mainat telecinco

ANGELA MAINAT T5

cas aminat 3 t5

mainat passillo t5

suite mainat t5

Angela ofereix tota la casa per practicar sexe de pagament, Telecinco

Angela segueix el tour per la mansió i li pregunten on són les prostitutes: "Las chicas están abajo. Tengo a tres abajo de momento. Hay dos colchones abajo porque estamos moviendo cosas. No faltan colchones eh. Ahora es mi negocio. Hay mucha prensa. No quiero que me vean las cámaras, mejor no salir o ponerte la peluca. Ahora hay prensa pero ayer domingo no hubo nadie. La prensa no va a estar aquí para siempre". O sí.