En la seva batalla per acabar com a cadena líder d'audiència, Telecinco posa tota la carn a la graella i aposta per Carmen Martínez-Bordiú, la néta de Franco, com a convidada estel·lar del programa Sábado Deluxe.

Set anys feia que Carmen no trepitjava els estudis de la cadena de Fuencarral. Lluint una camisa blau clar i una faldilla midi amb encaix prisada de color negre, la néta del dictador espanyol ha explicat com és la seva relació amb Timothy, el coach d'origen australià, 34 anys menys que ella.

"El vaig conèixer a la Costa Blava i jo no sabia gaire bé el que feia allà. Caminava per allà i era molt amable" ha explicat Carmen, que ha confessat que per a ella el sexe és molt important.

I és que la parella es va conèixer aquest mes de juliol mentre ella navegava al vaixell del seu amic milionari Carlos Mattos Barrero, per a qui Tim treballava com a coach.

carmen martinez bordiu telezinco
Telecinco

"Vaig veure que hi havia una química i en aquell moment no ens besem però ja havia passat alguna cosa. Una vegada que ja va començar el rotllo no tardem a fer-nos petons", ha relatat la néta de Franco que també ha reconegut, amb un tímid somriure d'adolescent, que va ser ella que va fer el primer pas i que Tim va arribar a la seva vida quan ella "més ho necessitava".

Carmen, que ja comparteix sostre a Madrid amb el seu toy boy australià, ha explicat que les primeres fotos que van sortir d'ells dos "eren de tornada del cinema" i ha afegit que si Tim està amb ella és "perquè vol estar i el dia que no vulgui estar se n'anirà".

FOTO XICOT|NUVI

Telecinco

Malgrat que el romanç va vent en popa i que la parella aviat complirà mig any de festeig, la néta del dictador encara no l'ha presentat ni a la seva mare, Carmen Franco, que pateix un càncer terminal, ni a les seves amigues la seva jove conquesta. Ella s'ha excusat dient que no ho ha fet perquè té un "caràcter molt reservat".

Tal com ha confessat Bordiú, la seva mare es va assabentar per les revistes del cor que ella sortia amb l'australià Tim McKeague i mai no li ha preguntat res sobre la seva nova il·lusió: "La meva mare no diu mai res".

Carmen, néta del dictador Francisco Franco

En la seva visita al plató de Sábado Deluxe no tot ha estat de color de rosa. Un dels moments més tensos de la nit ha estat quan li han preguntat pel seu avi Francisco Franco, militar, dictador espanyol i aliat d'Adolf Hitler.

Sobre si en el dia d'avui l'afecta que el seu avi fos dictador ha dit: "Si penso en totes aquestes coses, doncs ni puc parlar". A més ha confessat que des de petita ha assumit que "ell era una persona pública" i "mai no he plorat, ni res. M'assabento de tot el que es diu i és el que hi ha".

Escombrant per a casa, la néta de Franco també ha revelat que ella no és d'ideologies, sinó de persones i que no és ningú per condemnar la ideologia de ningú perquè "era el meu avi i ja està".

Preguntada per si la tomba del seu avi s'hauria de retirar de la Valle de los Caídos, Bordiú ha dit: "Nosaltres què opinarem? Jo entenc tot però no considero que sigui la persona adequada per comentar aquestes coses".

Sigui com sigui, és ben sabut que el seu avi els va deixar un gran patrimoni. Per aquesta raó, tal com ha explicat Carmen, ha viscut sense treballar tota la seva vida. I per acabar-ho d'adobar, ha airejat que la seva única manera d'ingressar diners és fent exclusives perquè no sap fer negocis: "diners que tinc, diners, que em gasto".

FOTO POBRA

Potser per ser tan malgastadora, Carmen no està passant pel seu millor moment econòmic i tot apunta que això l'ha portat a asseure's al plató de Sábado Deluxe.

Serà capaç la socialité d'amortitzar els diners que ha guanyat amb aquesta entrevista fins al Nadal? O la veurem posant en exclusiva al costat del seu toy boy australià i l'arbre de Nadal?