Ben aviat farà un any de la mort de María Teresa Campos, una reina sense hereva. Fou periodista, locutora de ràdio i presentadora de televisió amb una llarga i reconeguda trajectòria professional la qual les seves filles no podran igualar. Ni volen, ni poden. Ben segur que a la presentadora de ¡Qué Tiempo tan Feliz! li hagués agradat que alguna de les dues seguís els seus passos, però, lluny de convertir-se en icones del món de la comunicació, Terelu Campos i Carmen Borrego s'han convertit en personatges de la premsa del cor i, sobretot en carn de mem. Són la riota constant de la xarxa. 

Terelu Campos y Carmen Borrego tanatorio EFE
Terelu Campos i Carmen Borrego al tanatori de la seva mare / EFE

Les dues germanes es veien increïblement afectades per la pèrdua de la seva mare. Durant aquests mesos, el record de María Teresa Campos ha estat més latent que mai, i per això han volgut rendir-li una missa en homenatge pel dia del seu aniversari. Carmen Borrego i Terelu Campos reunien a (quasi) tota la família en el primer 18 de juny sense la seva mare, un esdeveniment marcat per les absències i també per l'essència de les Campos. Estava clar que la commemoració no anava a quedar en una simple missa. Després se n'anirien de copes i xerinola, una trobada que ens ha regalat unes imatges dignes de comentar. 

Rocío Carrasco i Terelu Campos / GTRES
Rocío Carrasco i Terelu Campos a la missa en homenatge a María Teresa Campos / GTRES
Carmen BOrrego i Rcoio Carrasco / GTRES
Carmen Borrego, fumant i Rocío Carrasco a la missa homenatge de la seva mare / GTRES
Alejandra Rubio / GTRES
Alejandra Rubio arribant sense Carlo Costanzia a l'homenatge de la seva àvia / GTRES

Carmen Borrego i Terelu Campos arribaven totes dues, amb el cap moix, sense voler atendre la premsa i la primera d'elles amb una cigarreta a la mà, ideal. Seguidament, també notàvem la primera absència a veure entrar a Alejandra Rubio sola, sense Carlo Costanzia, el seu gran i polèmic amor, "Carlo no está aquí, si no estaría conmigo" justificava a la premsa. Com era d'esperar, tampoc hi havia rastre de José María Almorega, el fill de Borrego, que no es parla amb la seva mare, ni tampoc vèiem a Gustavo, el famós xofer de la presentadora, el qual assegurava a 'TardeAR' que no tenia gens de relació amb les dues germanes.

Carmen Borrego fumant terrassa / GTRES
Carmen Borrego amb la resta d'amics, fumant al bar / GTRES
Rocío Carrasco i Fidel Albiach /GTRES
Rocío Carrasco I Fidel Albiach entre la resta d'assistents al bar /GTRES

Un cop finalitzàvem la missa, vèiem les imatges de la trobada entre amics: Rocío Carrasco i Fidel, Kike Calleja i la seva dona i Omar Suárez. Tots ells fent una cervesa en honor a la periodista, i el que és millor, Carmen Borrego al seu hàbitat natural. Cigarro i copa de cervesa, una fotografia per emmarcar. El recull d'imatges continua, i a l'hora d'acomiadar-se i anar cap a casa, els paparazzis l'enxampen traient-se un moc. Una burilla que no sabem cap a on va anar a parar, igual se la va cruspir com Koeman enmig del camp, o potser va remenar-la entre els dits fins a trobar un lloc on enganxar-la. Un gest inadequat, i poc higiènic en un dia tan emotiu. Apa, un altre mem per la xarxa. 

Carmen Borrego moc / GTRES
Carmen Borrego traient-se el moc / GTRES
Carmen Borrego moc / GTRES
Carmen Borrego rebuscant de nou... / GTRES

La filla petita de María Teresa Campos està lluny de seguir els passos de la seva mare, ni tan sols sap homenatjar-los amb honor. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!