Cap dels presos polítics mereix la indigna i perllongada presó provisional. El cas de Carme Forcadell és especialment injustificat: la resta de la seva mesa del Parlament serà jutjada al TSJC i esperen el judici a casa seva. Ella és caça major i ni la jutgen a Barcelona com els seus companys ni és a casa. Celebra 64 anys llevant-se a la presó per anar a la Sala 2ª de TS a la banqueta del judici al procés. El país recorda la segona autoritat de Catalunya amb afecte malgrat saber-la objecte d'una venjança del sistema. La ira la posen els unionistes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carme Forcadell i Lluís (@forcadellcarme) on

El seu instagram està presidit per aquesta imatge, l'última foto que va penjar fa una setmana. Carme Forcadell està rebent milers d'abraçades a twitter:

La paradoxa és que és l'unionisme qui ha posat la ira, la ràbia i la impotència que no surt entre els que estimen Forcadell. Positivisme entre indepes, ràbia entre unionistes:

Carme Forcadell GTRES

GTRES

Així recorden Carme Forcadell els que l'estimen i els que la detesten: presidenta del Parlament, els mossos quadrant-se davant la seva autoritat, presa política, mans netes, maquillada i somrient.