Fer-se fotos al vàter està de moda entre les famoses. Mediàtiques com l’humorista Ana Morgade o l’extriunfita María Villar han posat per la càmera mentre s’asseien al tron i n’han publicat el resultat. Una tendència a la qual s’ha afegit ara una altra cara superconeguda de la televisió: la presentadora catalana Carme Chaparro. Tot i que, en el seu cas, amb trampa.

carme chaparro gtres

GTRES

La Carme Chaparro es fa fotos al vàter. Encara que no hi està asseguda, sinó de cap per avall. La periodista fa el pi al damunt de la tassa i toca amb els peus al sostre? Pel que publica a Instagram, sembla que té una força descomunal. Però la imatge és un muntatge. La foto no és del lavabo de casa seva sinó que l’hi han fet, del revés, en una de les sales del Big Fun Museum de Barcelona, el museu de les il·lusions que hi ha a la Rambla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primer propósito de 2020 cumplido: hacer ejercicio. . 😜😜😜😜 . 🤣🤣🤣🤣

A post shared by Carme Chaparro (@carmechaparro) on

De fet, la de la Carme Chaparro al vàter no és la única foto sorprenent que hi ha al seu Instagram. La popular presentadora se n’ha fet en d’altres de les habitacions del museu. Com aquesta altra, en una pica enorme d’un lavabo per gegants.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Segundo propósito de 2020. . Cuidado con los desagües. .

A post shared by Carme Chaparro (@carmechaparro) on

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat