La periodista catalana Carme Chaparro ja fa dos mesos que presenta ‘Cuatro al día’, l’espai que Mediaset li va oferir després de fulminar els informatius que ella mateixa conduïa. El nou magazine d’actualitat comparteix les tardes de Cuatro amb ‘Todo es mentira’, el programa de Risto Mejide, i apropa les històries del carrer als espectadors. Algunes toquen tant la fibra que fan que la presentadora s’emocioni en directe.

Chaparro va conèixer ahir a la tarda la Joaquina, una dona que fa un any que viu al carrer amb el seu home i un fill discapacitat. L’equip del programa va voler compartir la seva història amb el públic i van fer una crida per trobar-li una feina, roba o qualsevol tipus d’ajuda. La senyora estava explicant que ni tan sols poden anar a dormir a un alberg, perquè la separen del seu fill minusvàlid, quan va obrar el miracle: “Joaquina, escúcheme. Mire que buena es la gente. Me estoy emocionando. Hay una persona que acaba de llamar para ofrecerle un trabajo”. Carme Chaparro i la dona que demanava ajuda ploren, emocionades.

carme chaparro plora cuatro

Mediaset

La Joaquina no té paraules per agrair l’ajuda i la presentadora de ‘Cuatro al día’ està molt commoguda: “Gracias a toda la gente buena que está viendo este programa. España es un país de buena gente, generosa y maravillosa. Ojalá esto sirva para que usted y su hijo, que tiene una minusvalía y llevan un año viviendo en la calle en Madrid, tengan una vida digna, como se merece todo el mundo”.

carme chaparro plora 2 cuatro

Mediaset

El programa, al servei dels que ho necessiten. Volem més històries amb final feliç.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat