La presentadora de Mediaset, Carme Chaparro, és molt activa a les seves xarxes socials. A Instagram, gairebé diàriament, publica fotografies seves, ja siguin del passat, presumint d'estilismes o relaxada a casa seva. Un fet que demostra que Chaparro és una dona tot terreny, que s'atreveix amb tot i sempre advoca per la naturalitat. Una naturalitat de la que va presumir a mitjans de desembre amb una fotografia amb la cara rentada, després de fer una rutina d'exercicis.

Carme Chaparro, Cuatro

Carme Chaparro, Cuatro

"Suada, sense filtres i després de matinar. Així sóc al natural quan faig exercici" va escriure fa uns dies la de Salamanca al món viral. Una captura on Carme Chaparro apareix amb el cabell recollit, una enorme diadema, la cara suada i lluint un top negre. Una estampa aplaudida per alguns i criticada per altres. "Bé de bòtox", "Amb bòtox i àcid hialurònic" o "Amb una mica menys de bòtox series més natural" són algunes de les coses que li van dir. Parlem d'aquesta foto:

Carme Chaparro, Instagram

Carme Chaparro, Instagram

Carme Chaparro, Instagram

Carme Chaparro, Instagram

Carme Chaparro, Instagram

Carme Chaparro, Instagram

Uns atacs, en relació amb el seu físic, als que Carme Chaparro ara s'ha atrevit a respondre. Ho ha fet molt molesta, a través de les seves històries d'Instagram. "El bòtox del llavi... Si és que cal estimar-los", diu la de Mediaset en relació amb els que l'ataquen per abusar de la cirurgia estètica. I afegeix, per deixar clar que suposadament no s'ha fet res a la cara: "Serà que no se'm veuen les arrugues... Sempre amb la mateixa història". La polèmica està servida. Els seus seguidors convençuts i Carme ho nega. Una imatge val més que mil paraules. Jutgin vostès mateixos.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat