Carme Chaparro, al natural. La presentadora barcelonina de Mediaset no necessita filtres ni retocs amb Photoshop, perquè amb 47 anys i després de tenir dues criatures està completament orgullosa del seu cos i el llueix a les xarxes socials sense pensar en el que diran. I és que el temps passa per a tothom i deixa marques a la pell, però a la televisiva no li fa res mostrar-se tal com és ella. De vacances, prenent el sol sobre una tovallola amb un banyador negre, així és el posat estiuenc que rebenta Instagram:

Fotografia espectacular i al·legat a favor de l’acceptació del cos. "Sí, tengo estrías, ahí, en la pierna. ¿Y qué? Son las marcas de guerra de mi cuerpo, los recuerdos de la vida vivida, las señales que dejan las buenas y malas historias. Son yo misma", escriu la presentadora al seu compte. Un missatge reivindicatiu de l’amor propi que inunda el seu perfil de likes i bones paraules.

carme chaparro gtres

Carme Chaparro triomfa a Instagram amb el seu al·legat sobre l'acceptació del cos | GTRES

Chaparro arrasa amb una lliçó magistral: les "imperfeccions" ens fan perfectes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat