Carlos Sobera torna a la pressió de Telecinco fent el salt des del seu còmode seient a First Dates. El presentador estrenarà pròximament un nou projecte, un talk show que recordarà molt al Hay una cosa que te quiero decir de Jorge Javier Vázquez i Jordi González. Tot un clàssic de televisió que va triomfar, intercalant els desitjos dels anònims amb els famosos que sorprenien fans que esdevenien histèrics en conèixer-los.

A començaments d’any engegaran les emissions de Volverte a ver, un programa molt sentimental en el qual els participants podran enviar el missatge que vulguin: declarar-se en directe, buscar un antic amor, demanar perdó...

“Un programa per gent que té molt a dir”. Aquest sembla ser l’eslògan d’aquest nou espai, buscant tenir sort en un gènere que ha funcionat prou bé a la cadena. Aconseguirà Sobera que aquesta nova oportunitat també funcioni? Sigui com sigui, ja han avançat que seguirà al capdavant del programa de cites de Cuatro, compaginant ambdues propostes. 

Especial nadalenc

Telecinco ha apostat pel basc, i és que també serà ell un dels protagonistes d’aquest Nadal. Tot apunta que la cadena s’ha oblidat del fiasco que va ser The Wall, l’últim espai que van donar-li a Sobera.

Sigui com sigui, amb Little big show proposen un programa de talents en el qual nens d’entre 3 i 12 anys mostraran les seves habilitats a sobre de l’escenari. Sense jurat ni competir entre ells, per això, simplement serà una finestra oberta per exhibir-se i divertir el públic. 

Aconseguiran audiència amb Carlos Sobera?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat