Telecinco ha rebut una maledicció: el seu presentador estrella, Jorge Javier Vázquez, pateix un ictus, el seu substitut Jordi González gairebé es queda cec, Sandra Barneda viu angoixada el seu exili televisiu fent tutorials a youtube i ara el nou presentador del reality Supervivientes a Cuatro conviu amb el drama: Carlos Sobera. Entrevistat per Emma García, una altra caiguda en desgràcia per les audiències ínfimes que perpetra a Viva la vida  (5,4% a Catalunya) ha reconegut que la seva esposa ha patit un infart cerebral:

Sobera: "Patricia está bien, ha tenido un susto importante, se ha puesto de moda tener derrames cerbrales. El 4 de febrero tuvo un sangrado, un derrame. Pasó por la UVI, 3 semanas en el hospital. Fue duro. Los médicos no te dan la clave ni qué le puede pasar. Vimos que reaccionaba y le drenaba la sangre. El temor es que tenga efectos secundarios, si perderá el habla o la movilidad. O la vida. Un mes después estaba muy bien". Emma García: "Tú vives bien al vida", com el títol del programa. Sobera "Te enrabietas porque es muy joven y no te lo explicas".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Sobera (@carlossobera) on

Sobera conviu amb la seva pròpia malaltia que tem que hereti la seva filla: una infecció bacteriana que li puja el sucre a 300. Però no vol pensar que l'estrés el matarà: fa First dates cada dia, també caps de setmana, Volverte a ver el macroprograma dels divendres a la nit i ara la gala setmanal de Supervivientes. Li queda temps per anunciar cases d'apostes on line amb un infecte espot que posa malalts els ludòpates ("juega, juega,juega"). "El estrés no provoca un ictus. Puede ser un tumor pero no por estrés". Un dard a Jorge Javier i un avís a Vasile: dona'm més programes. Sobera juga,juga,juga i pot acabar rebentant.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat