Carlos Right ja no només captiva els seus fans. Els espectadors d’Operación Triunfo saben que la veu dolça del cantant d’Esplugues de Llobregat feia d’elixir a l’escenari, que deixava embadalits els seus seguidors al programa. Però el poder de les cançons d’en Carlos sembla que no els fa només efecte als humans. Als animals, també. Prova d’això, el darrer vídeo de l’artista a Instagram, amb el seu gos totalment hipnotitzat.

carlos right gtres

GTRES

A la xarxa, l’extriunfito ha publicat les imatges que demostren que parla (?) amb els animals. Al més pur estil Dr. Dolittle, en Carlos Right s’arrenca a cantar-li una cançó al seu gos Bros: “¿Creéis que me entenderá? A lo mejor mi Bros, si nos fuéramos a la calle a hacer pipi, tu y yo juntos, mi Bros”. Primer se’l mira com si res, però quan sent que el cantant parla de baixar al carrer, la mascota s’aixeca i corre espitada cap a en Carlos (cliqueu sobre la fletxeta per veure el moment).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Calma y Karma ♻️

A post shared by Carlos Right (@carlos.ot2018) on

L’escena entendreix els seguidors d’Instagram de l’artista, que ja és gairebé un influencer a la xarxa. El vídeo prova que en Carlos Right i el seu gos s’entenen. Amb la seva pròpia mascota sembla molt fàcil. Ara que intenti cantar al zoològic.