Sempre hi ha algú que sap com trobar l’aspecte negatiu de qualsevol cosa. Les xarxes socials són, sens dubte, un dels grans avenços d’aquest segle. Però mentre la majoria les utilitza per poder-se comunicar immediatament amb els amics i la família, siguin on siguin, els trols d’internet han descobert que les podien utilitzar per insultar i amenaçar a tort i a dret. La influencer Laura Escanes i la periodista Andrea Ropero han denunciat haver estat víctimes d’un assetjament brutal a la xarxa. El cantant Miki Núñez també ho pateix i ho ha fet públic recentment. “Muere, hijo de p...”, li van arribar a dir fa uns dies.

Ara li toca el torn a un company del terrassenc a l’acadèmia d’Operación Triunfo. Es tracta del també català Carlos Right, que denuncia els comentaris bestials que rep a Instagram: “Espero que os choquéis con un camión y os matéis. L’extriunfito rep aquesta classe de missatges mentre viatja en cotxe amb els pares i ho emet en directe. Una barbaritat que mereix la resposta immediata del cantant: “Esto debe ser denunciado”.

carlos right instagram

carlos right amenaces

@carlos.ot2018

Carlos Right prepara pel proper dia 12 d’abril el llançament del seu primer single, ‘Se te nota’. Com se li noten també les ganes de bloquejar els haters a Instagram.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat