Miki Núñez està preparat per a fer ballar tot Europa al ritme de “La Venda”, el proper mes de maig a Tel Aviv. El cantant de Terrassa s’ha fet molt popular després del seu pas per Operación Triunfo, però els seus posicionaments polítics l’han col·locat al punt de mira dels ultres, que l’odien.

miki nuñez instagram

@miki.ot2018

I és precisament això el que està experimentant en Miki aquests dies: la cara B de la popularitat, la ira desfermada dels que no el suporten. Fa pocs dies, Laura Escanes i Andrea Ropero van denunciar terribles amenaces de mort a través d’internet. Ara li arriba al torn l’artista català. Tal com explica al seu compte d’Instagram, el terrassenc ha rebut les amenaces d’un troll: “Te odio hijo de puta. Muere ya”. En Miki està fart dels intolerants i diu prou: “Nunca hago esto pero hoy me apetece. Y no voy a borrar el nombre del usuario porque ya que es tan valiente, seguro que no le importa”. El representant català d’Eurovisió desemmascara el seu assetjador perquè li caigui la cara de vergonya.

miki ot amenaces instagram

@miki.ot2018

La venda ya cayó. La careta de l’assetjador d’en Miki, també.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat