El nom de Carlos Navarro sona poc però el malnom "El Yoyas" ja es coneix més. El concursant català (de L'Hospitalet) de la segona edició de Gran Hermano té el dubtós honor de ser el primer expulsat del reality per motius de convivència. La productora va entendre que havia agredit la seva parella dins la casa, Fayna. Anys després es van casar, van tenir fills i es van divorciar. Ara un Jutjat de de Las Palmas l'ha imputat per delictes d'amenaces i vexacions a Fayna. La noia va deixar Catalunya per tornar a casa seva, a les Canàries, amb els dos fills de la parella, de 8 i 11 anys. Fins allà ha anat Carlos i ha seguit amb els maltractaments que l'han portat al jutjat.

yoyas fayna  gtres

GTRES

Fa temps que Carlos Navarro va donar suport a Ciutadans a vídeos electorals d'Albert Rivera al costat de Javier Nart, Joan Carles Girauta o Arcadi Espada. El Yoyas va concórrer a les eleccions municipals de Vilanova del Camí, prop d'Igualada. Segueix residint a Catalunya on es lamenta que la seva ex "No me dejó ver a mi hijo porque a esta señora no le salió de las narices, textualmente dijo: "No me sale del co...". La jutgessa de les illes ha investigat trucades telefòniques i ha pres declaració als menors abans de decidir acusar formalment Navarro. El català de 42 anys era conegut per l'onomatopeia de donar dues bofetades: placa, placa.

carlos navarro ciutadans

En la interlocutòria judicial avançada pel digital Jaleos la jutgessa escriu "En varias ocasiones la golpeó dándole puñetazos y patadas, llegando a ponerle un ojo morado en una ocasión, y en otra a amenazarla con clavarle el mechero, además de vejarla habitualmente con insultos (...) violentaba a su mujer en presencia de los dos hijos comunes menores de edad, quienes también han sido objeto de continuas vejaciones por parte de su padre". Un panorama dantesc.

carlos navarro yoyas GTRES

GTRES

Fayna ha refet la seva vida amb un altre home. El Yoyas només reconeix haver amenaçat "a una tercera persona". La justícia té la paraula.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat