El presentador i exconcursant de Gran Hermano VIP, Carlos Lozano, està vivint uns moments molt difícils. No per la seva relació amb la guanyadora de l'última edició del reality, la peruana Miriam Saavedra, amb qui porta temps que si sí, que si no, ara estem junts, ara t'odio. De fet, les vacances nadalenques no han portat la pau entre tots dos, i fins i tot Lozano ha amenaçat en revelar secrets de la seva exparella que la deixarien en mal lloc.

lozano i miriam

Telecinco

La pena del presentador té a veure amb que aquesta setmana ha perdut el seu pare, que ha mort als 86 anys i a qui ha donat sepultura a Puertollano. "Ya estaba malito. No ha sufrido nada, porque estaba casi en coma. Estoy sin dormir desde que recibí la noticia”, explicava un esgotat, sobretot anímicament, Carlos Lozano a la revista Semana. Lozano estava molt unit al seu pare, tot i que un habitual dels programes del cor com ell, no n'havia parlat en gaire ocasions. De fet, el mes de març de l'any passat va estar desaparegut un temps de la televisió i ningú sabia ben bé per què: era a la casa familiar del poble al costat del seu pare, el seu gran suport en tots els moments complicats del presentador ara amb Míriam Saavedra i abans amb Mónica Hoyos.

carlos lozano i kiko gtres

GTRES

Una dura garrotada que l'ha afectat no només per l'evident tristor de perdre algú a qui estava molt unit, sinó sobretot per la mare i els germans: "Mi madre está fatal y los hermanos destrozados. Poquito a poco intentaré volver a la rutina". Descansi en pau.