Queda poc perquè s'estreni una nova edició de l'exitós programa d'Antena 3 Tu cara me suena, un dels bucs insígnia de la cadena, que enguany tornarà a comptar amb el millor jurat de la televisió, Àngel Llàcer, Lolita, Chenoa i Carlos Latre.

L'imitador valencià, però, està que trina per una altra qüestió. Perquè algú ha aprofitat que els hi sonava la cara de Latre per, directament, apropiar-se de la seva imatge i fer-ne un ús lamentable que ell mateix ha denunciat.

tucaramesuena 243013969 190220249859146 3594880620570920184 n

Àngel Llàcer, Lolita, Manel Fuentes, Chenoa i Carlos Latre @tucaramesuena

Latre ha esclatat com no li recordàvem en veure la seva cara on no tocava. I el que és pitjor, en veure's a sí mateix enmig d'uns reguitzell de falsedats. On ha vist el seu rostre el millor imitador del país? En alguna cadena de tele? En algun teatre? En algun anunci? No. En una notícia a la xarxa que l'ha indignat de mala manera.

Una notícia que el relaciona amb un mètode per aprimar-se, i on s'assegura que "Carlos Latre ha sido demandado por divulgar el secreto para adelgazar". Però res més lluny de la realitat. Tal i com ell diu, amb paraules en majúscula que resumeixen la seva ira, "Hoy quiero DENUNCIAR públicamente a los estafadores y mentirosos que han publicado esta información. La entrevista es FALSA Las fotos son robadas de mis RRSS y publicaciones La empresa es una ESTAFA Y, evidentemente, es todo una MENTIRA":

L'actor i humorista no es queda aquí i continua argumentant què ha sentit en veure's protagonista d'un bulo i què pensa fer a partir d'ara: emprendre accions i que els que l'han utilitzat es preparin per atenir-se a les conseqüències: "Desde ERTAL PRODUCCIONES, mi productora y en mi nombre denuncio públicamente esta publicación, su autoría y difusión por ser un absoluto MONTAJE.  Publicación que se ha hecho sin mi consentimiento y poniendo en mi boca respuestas y frases que JAMÁS HE PRONUNCIADO".

Perquè quedi fora de tot dubte i per deixar clar que els quilos que ha perdut es deuen a l'esforç, Latre ha remarcat que "Simplemente constatar que mi método personal para adelgazar está basado en una DIETA SANA, EJERCICIO y bajo CONTROL MÉDICO SIEMPRE. Sin uso de pastillas que ni conozco ni os recomiendo que utilicéis y partiendo de la base del esfuerzo y la constancia"

latre

Carlos Latre / @carloslatre

Latre avisa que no és l'única cara coneguda que ha hagut de patir un ús interessat de la seva imatge sense el seu permís: "Sé que no soy el único al que han falseado la identidad para publicar este tipo de noticias. Y sé que tampoco se puede hacer nada pues se trata de servidores 'fantasma', empresas ficticas con sedes internacionales y sin base legal ni médica. Basta ya de engaños y mal uso de la comunicación. Mi solidaridad para mi amigo Santiago Segura que también ha sido objeto de estas publicaciones engañosas".