Carlitos Alcaraz és l'esportista on estan posades totes les mirades per agafar el relleu de Rafa Nadal com a ídol de l'esport espanyol. Els que s'omplien la boca amb aquella cançoneta de "Soy español: ¿a qué quieres que te gane?", tenien somnis humits per saber qui seria el seu nou oracle que els faria salivar amb les seves victòries en una pista. I ha estat el mateix món de la raqueta qui els ho ha proporcionat. El tennista murcià ha irromput a l'ATP amb la força d'un cicló, i en molt poc temps està fent miques els registres de precocitat, ja que amb només 20 anys, el d'El Palmar ja té dos títols de Grand Slam a la butxaca, un US Open i un Wimbledon, on va derrotar fa unes setmanes a Novak Djokovic en una final històrica. De fet, el seu rival va dir després de perdre que no havia vist mai un jugador tan jove amb tants recursos a la seva edat, fins i tot, més que Nadal o Federer.

Ara s'acaba de disputar l'Open dels Estats Units on no han pogut repetir final. Djokovic sí que hi era, però Alcaraz es va quedar a les portes, sent eliminat en semifinals pel rus Medvedev, que no va ser rival en la final davant del serbi, que el va guanyar en tres sets i va tornar a prendre-li el número 1 del món al tennista espanyol. Alcaraz, després del US Open, ha tornat a casa. Concretament, a la plaça de toros de La Condomina, on ha assistit a la segona corrida de la Feria de Múrcia 2023. Alcaraz va veure (i gaudir) amb la faena dels toreros José María Manzanares, Sebastián Castella i Alejandro Talavante, els dos darrers, "salieron a hombros tras cortar tres y dos orejas respectivamente. Manzanares se fue de vacío", segons Antena 3. S'han oblidat de dir com van sortir els toros de la plaça: morts.

En aquesta foto on Alcaraz recomana pensar i reflexionar, qui no ho ha fet ha estat precisament ell, i s'ha mostrat encantat de la vida d'anar a veure com patien els toros. "Alcaraz presenció la corrida desde un burladero y recibió una gran ovación al llegar a la plaza, además, Manzanares fue a saludarle y le brindó su segunda faena. Acompañó al tenista el ex seleccionador nacional de fútbol, José Antonio Camacho y el torero murciano Pepín Liria". I ha estat precisament una imatge del trio lalalá, amb Carlitos Alcaraz somrient cofoi a la plaça de toros, la que ha sulfurat el personal. No a la Fundación del Toro de Lidia, orgullosíssims que el millor tennista espanyol del moment, i que promet ser l'ídol durant molts anys, s'ha deixat veure allà: "Un campeón en los toros!!!", pregonen.

Una imatge que ha esdevingut viral i que ha servit perquè a molts fans els hi caigués la bena dels ulls i que per molts cops de mestre que mostri a la pista, ja no el miraran amb els mateixos ulls, per dir-ho suaument. Perquè si ho diem de manera crua, la veritat és que li han caigut hostias como panes en veure el tennista sota aquest cap de toro dissecat. Una imatge lamentable:

Decepció absoluta dels fans.