Poques persones més nobles, estimades i respectades pel barcelonisme que Carles Puyol. El gran capità culer, història del Barça, un central majúscul, tot cor, pit i collons. Capaç de salvar un gol amb l'escut, de marcar al Bernabéu i petonejar la senyera, de deixar-s'ho tot damunt la gespa, de ser un líder absolut al vestidor i de deixar empremta en el cor dels culers de per vida. Després de 19 anys a l'entitat, 15 temporades al primer equip i 21 títols, el de la Pobla de Segur va penjar les botes quan va acabar la temporada 2013-2014, i ara que ja no vesteix de curt, viu igualment feliç la seva vida amb la seva família, la seva dona Vanesa Lorenzo i les seves dues filles, sense oblidar-nos dels seus gossos, amb qui sempre està anant amunt i avall mentre fa esport o una passejada amb la seva dona. Puyi, com li diu tothom, geni i figura.

Per motius professionals, abans quan era jugador es passava mitja vida als aeroports, anant amunt i avall amb l'equip per anar a disputar els partits fora de casa. Ara no viatja tant, però continua fent-ho. I ha estat justament en el seu darrer viatge quan ha viscut una situació desagradable que l'ha indignat.

Li ha passat a l'aeroport de Tolosa de Llenguadoc ("Mala experiencia hoy en el aeropuerto de Toulouse"), on es trobava l'excapità del Barça per agafar un vol. I quina ha estat la seva sorpresa, la seva desagradable sorpresa?: que "después de más de 10 años viajando con mi maleta de cabina, es la primera vez que no puedo subirla al avión por el tamaño, y lo peor es el trato recibido, intentaré volar con otras compañías más amables la próxima vez". Després, la seva emprenyamenta ha anat a més quan ha vist alguna imatge dins de l'avió d'algunes maletes iguals o més grosses que la que a ell no li han deixat pujar a cabina:

La companyia a la qual Puyol s'ha referit li ha respost també via xarxes "Lamentamos lo sucedido. Te invitamos a contactar los equipos del servicio de atención al cliente". Esperem que li ho hagin solucionat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!