Una de les millors professionals que tenen la sort de tenir a TV3 és la meravellosa Lídia Heredia. La presentadora d'Els Matins desprèn rigor, talent, simpatia, naturalitat i recursos cada dia des del seu programa, cosa que ve fent des de fa moltíssims anys en diferents propostes de la Televisió de Catalunya.

Lídia Heredia, TV3

Lídia Heredia / TV3

Heredia se les ha vist i desitjat sovint amb convidats que han volgut torpedinar el seu espai de maneres barroeres. Però sempre, sempre, se n'ha sortit amb nota, deixant les coses clares a les Arrimadas o Cayetanas de torn. Són només dos exemples de per què algú es va fixar en ella i va veure la immensa capacitat comunicativa que tenia aquesta periodista de Badalona quan va fer les proves per entrar a TV3. Heredia venia de Telecinco i algú va saber veure en ella que havia de ser una de les reporteres del programa En directe l'any 2000.

lidia heredia en directe

Lídia Heredia a 'En directe' / TV3

Allà va coincidir amb un altre estimadíssim presentador de TV3. Un periodista amb qui es va presentar al càsting als estudis de Mediapro. Un home que, com ella, venia de treballar als informatius de Telecinco. Els van agafar a tots dos. I des d'aleshores, la seva vida ha transcorregut paral·lela als passadissos i platós de la televisió pública catalana. Carles Costa, company d'Heredia, no només en aquell enyorat En directe, sinó després, en d'altres programes com l'actual Els matins, passant abans tots dos pel Telenotícies.

heredia costa matins

Lídia Heredia i Carles Costa a 'Els matins' / TV3

A Heredia l'han entrevistat al portal català Comunicació21. I allà han recordat la seva trajectòria de més de 20 anys a TV3. Analitzant el seu CV, la periodista rememora aquell primer càsting amb Costa, cosa que ha emocionat el seu col·lega i li ha fet demostrar el seu amor i la seva amistat per la presentadora d'Els Matins. Costa es fa ressò de la resposta d'Heredia i hi afegeix una referència de la televisió dels anys 80. Una sèrie que es deia Aquellos maravillosos años, que segur que molts recorden, amb una versió inoblidable dels Beatles de Joe Cocker, sobre la vida d'un nen, la seva família i els seus amics. El prota era 'Kevin Arnold' i la seva millor amiga, i amor platònic, era la 'Winnie Cooper':

aquellos

'Aquellos maravillosos años'

Costa es veu a ell i a Heredia com la parella d'amics que creixen i van junts a tot arreu. I així ho ha escrit amb una declaració commovedora:

carles costa tuit

carles costa tuit 21

Són amics. S'estimen, es respecten i es complementen a la perfecció. Des d'En Blau demanem que els directius de TV3 tornin a unir-los i a fer que presentin junts algun programa. És un win win segur.