Les embarassades durant el confinament tenen una angoixa afegida pel coronavirus. No hi ha un risc específic però la por és lliure i la sensibilitat a flor de pell. Al Barça l'única nòvia embarassada d'un dels jugadors és Ingrid Gaixas. És la parella de Carles Aleñà, cedit al Betis però que torna al Barça el 30 de juny. Ingrid Gaixas ja sap que parirà a Sevilla perquè no es pot desplaçar. I li queden pocs dies pel part, unes 3 setmanes. Les fotos molt prenyada del seu primer fill:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ingrid Gaixas (@ingridgaixas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ingrid Gaixas (@ingridgaixas) on

ingrid 1

Instastories

El vídeo amb el gos protegint el nadó és meravellosa. L'únic que falta per saber és el nom del nen, perquè tota la informació la va responent als fans: sentiments de "por, amor tendresa i responsabilitat". S'ha engreixat 13 kg. Està de 37 setmanes. El nom del nen el sabien abans de quedar-se embarassada. Dorm de costat amb un coixí entre les cames. El nen serà catalano-andalús perquè naixerà a Sevilla. La seva mare pateix per no ser-hi per culpa del confinament... El millor és el missatge:

ingrid 2

Instastories

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ingrid Gaixas (@ingridgaixas) on

Sense por, només sent admiració, respecte i confiança. Ingrid mare i superheroïna. Envia tota la força a les embarassades que pateixen angoixa. No estan soles. Tenen a la grandiosa Ingrid Gaixas. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat