Edu Soto és un dels millors còmics del país. A la seva vis humorística demostrada amb escreix durant molts anys, amb personatges icònics com el Neng de Castefa, de creació pròpia, molts dels seus fans hi van sumar les seves increïbles virtuts com a imitador després del seu pas per Tu cara me suena. El seu pas pel talent on famosos interpreten d'altres famosos va ser una sorpresa per l'enorme talent que va demostrar cantant i en algunes imitacions inoblidables, com la que va fer d'Antonio Machín:

Un altre dels homenatjats habituals per l'humorista català és Camilo Sesto. Clarament vingut a menys pel que fa al món musical, l'histriònic intèrpret valencià, una icona de la música espanyola, un ídol de masses amb el seu pelazo i les seves enganxoses cançons com Vivir así es morir de amor, ha estat un referent per molts altres artistes que li han vingut al darrere. I ja no parlem de les nombroses imitacions o versions que s'han fet de les seves cançons. Un dels que més vegades s'ha posat en la seva pell, ha estat, precisament, Edu Soto. La darrera ocasió en que ho ha fet? Al programa La mejor canción jamás cantada, que divendres abordava la dècada dels 70 i on el mític tema de 1978 de Sesto hi va ser present. Una versió sui generis, amb tocs de tango, violí incorporat:

Potser els excessius estiraments que s'ha fet Camilo Sesto a la cara li han estirat també les orelles. El cas és que al cantant el va incomodar profundament aquesta versió que va defensar Soto al programa de La 1. "Fue una versión nefasta y nuestro querido Edu Soto no tuvo el mejor día, no sabemos quién fue el creador de esta versión pero....muy MAL". 

camilo sesto gira efe

Efe

Soto ha trigat en respondre-li, possiblement perquè estaria triant bé què dir-li a la constructiva crítica de Camilo Sesto. 

Camilo Sesto erra el tret: pocs que recorden la seva època daurada i va i els lapida. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat