Divendres Sant i Pilar Rahola no vol faltar a la cita trisetmanal al seu Canal de Youtube Paraula de Rahola. Una data especial demanava un vídeo especial. Els seguidors del canal de la periodista ja la van veure dimecres a la seva casa de Cadaqués, el refugi de la família i de l'escriptora, el seu indret més inspirador.

rahola 31 marzo 2021

Rahola al seu Cadaqués, Youtube

A la més maca de les viles empordaneses, Rahola s'hi ha inspirat tota la vida. I ara ha volgut tornar-li al poble tot el que n'ha rebut. Són quatre minuts d'imatges, música i veu de la Pilar que acaricien l'ànima. Entre el brogit d'investidures, polítics i jutges, un descans. Un regal per als sentits: el Cadaqués de Pilar Rahola. Posin-se còmodes. Vídeo:

Youtube

Aquest és el regal que fa Rahola als que segueixen el seu Canal de Youtube. Àvia i net passejant per aquest racó de Catalunya. Una meravella a l'abast de tots. Una delícia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat