Susanna Griso està a punt de cometre un dels grans errors de la seva carrera professional: provocar tensió artificial entre famosos a plató. Per fer això s'ha de ser molt bo, com Sálvame, i Griso no en sap. És un lost lost: voler imitar a Telecinco i fer-ho malament. Amb la pressió de ser líder per primer cop ara que Ana Rosa Quintana ha marxat dels matins, Espejo público va fer un gir brusc creant una segona part del programa, Más Espejo, dirigida per un ex de Sálvame, Alberto Díaz i mirant de fer-la estil Telecinco, amb polèmiques inflades. Van contractar dues cares de Telecinco, Miquel Valls i Gema López i han començat a exagerar.

Susanna Griso bronca Antena 3
Susanna Griso bronca Antena 3
Joaquín Torres  indignat Antena 3
Joaquín Torres indignat Antena 3

Dimecres van acusar dos tertulians del programa absents, Mariló Montero i l'arquitecte Joaquín Torres, literalment de comprar seguidors a Instagram. És a dir aprofitar-se de perfils falsos, sense contingut, per aparentar tenir més seguidors. Una vergonya per un perfil professional com el de l'arquitecte. I naturalment, Joaquín Torres estava indignat. Ell no és Gloria Camila, és un reputat professional que no viu de la TV, i ha volgut anar al programa per posar-los a parir i dir-los a la cara que no pensa tornar-hi mai més. Griso només ha sabut disculpar-se perquè era evident que aquest joc no va amb ella i sap que només la perjudica. Vídeo: 

Joaquín Torres sap el nou joc d'Antena 3: humiliar un tertulià a sou, insinuar que defrauda a les xarxes socials per crear expectació i tensió cara al programa de l'endemà i acumular audiència. Però per fer això s'ha de preparar molt bé darrere les càmeres i no aquest número lamentable de Griso i l'arquitecte. Torres ha explotat: "Cuando el titular ponía 'perfiles comprados' escrito en grande, que habléis ahora de perfiles que no están usados es como de risa, burlarse del espectador y de nosotros. Jugar con un perfil profesional como el mío… Yo me dedico a la arquitectura. Se os llena la boca a todos los comentaristas diciendo que la política se ha llenado de profesionales de la política. Pues la televisión se ha llenado de personajes que se dedican a la televisión y que no tienen otro oficio ni beneficio. Llego aquí y se me vapulea. Me han cogido mi perfil profesional y se me ha comparado con los pefiles personales como el de Gloria Camila. Claro que me perjudica que se me compare con Carmen Lomana o Carmen Camila o como se llame esa niña. Para defenderme ayer, no sé quién dijo que, claro, con la edad de Carmen Lomana y de Joaquín Torres. ¿Pero esto qué es?".

Joaquín Torres marxa indignat, Antena 3
Joaquín Torres marxa indignat, Antena 3

Torres marxa indignat del plató per sempre: "Mira que jugar conmigo así. Mira que estaba advertido (pel seu marit, també exdirector de Sálvame Raúl Prieto). Me fiaba del director del programa. Pero esto es abusivo. Es hacer espectáculo con los colaboradores. Conmigo no lo váis a hacer. De tal manera que, obviamente, soy yo el que tiene que tomar medidas. Estaba más que advertido. Asumo que con él, con Rubén Amón, no lo vais a hacer, pero conmigo tampoco. ¿A ti te duele Susanna?, si a ti te he dejado al margen de la polémica, a ti te he protegido". S'encara a la Griso que només es fa la desentesa, com que no comprén la indignació. Fatal Griso. Torres es desfoga a Instagram:

Comunicat de Joaquín Torres a Instagram
Comunicat de Joaquín Torres a Instagram

Fúria contra Ana Rosa, per amiga de Villarejo, contra Griso, per haver-lo decebut, contra Alberto García, per trair-lo i contra aquesta mena de TV. La que feia el seu marit, Raúl Prieto. Per això sap de què va, com funciona , com emmerda i com repugna.