És una de les grans icones musicals dels nostres temps. Des que va saltar a la fama mundial durant els anys 90, amb èxits com “... Baby one more time” i “Oops!... I di dit again, Britney Spears ha venut més de 200 milions de còpies de les seves cançons.

Amb ella n’hem vist passar de tots colors. Des del famós petó amb Madonna als Video Music Awards de l’MTV l’any 2003 fins a la seva època més fosca, fruit del consum de substàncies estupefaents. D’aquells anys ens queda la ja famosa imatge de la cantant, rapada al zero i increpant la premsa el febrer del 2007.

La Princesa del Pop havia de començar les properes setmanes el seu nou espectacle “Domination”, però tal i com ha explicat ella mateixa al seu compte d’Instagram la gira queda cancel·lada. La cantant estatunidenca ha decidit abandonar temporalment la música per cuidar el seu pare, greument malalt d’una patologia que afecta el colon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

“Tenia ganes de fer aquest espectacle i això em trenca el cor. Però sempre és important posar la família per davant”. L’artista es confessa devastada i explica que el seu pare està extremadament delicat de salut: “Fa un parell de mesos el meu pare va haver de ser hospitalitzat i gairebé es mor. Estem molt agraïts al fet que hagi sobreviscut però ara li queda un llarg camí per davant. He hagut de prendre aquesta difícil decisió de dedicar tota la meva energia a la família aquesta vegada. Espero que ho entengueu. Gràcies i us estimo”.

britney spears instagram 2

@britneyspears

Britney Spears comença el 2019 de la pitjor manera i abandona els escenaris. De moment. Una molt mala notícia per ella, la família i tots els seus seguidors.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat