Ens encanten les bodes. I més, si són de dues persones tan enamorades l'un de l'altre com ells dos. Bodorrio preciós, emotiu, divertit, emocionant, el que s'ha viscut aquest cap de setmana a RAC1, amb moltíssimes de les veus de l'emissora entre els convidats, i amb alguna actuació estelar durant l'àpat de celebració. Però anem a pams. Fa dies els vam informar que tocaven campanes de boda a la ràdio privada de Catalunya entre dos companys de feina, dos col·legues, dos periodistes d'esports, dos amics, que no veien l'hora que arribés aquest dia. I el dia ha arribat. La Laia Coll i el Gerard Bellera s'han donat el "Sí, ho vull", en una cerimònia preciosa al mas El Molí. Ella, una de les veus d'El Barça juga a RAC1, veu a peu de camp, entre el públic i a la zona mixta, que acompanya Joan Maria Pou en les retransmissions i els viatges quan el Barça juga fora de casa o quan ho fa com a local, sorneguera, bona gent, sense pèls a la llengua i excel·lent comunicadora. Ell, un dels periodistes esportius més estimats de la casa, professional i bona gent com ell sol. I des d'avui, marit i muller.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laia Coll (@laiacopa)

"I volar per sempre més junts, ben amunt, i fer-ho acompanyats de tots vosaltres, la nostra família! Vol 7624", escrivien els nuvis. I és que aquest divendres, 7 de juny del 2024, és una data que mai no oblidaran els nuvis. Envoltats de família, amics i companys de feina a qui s'estimen, s'han proclamat amor etern en una cerimònia preciosa, emotiva, on hi ha hagut llàgrimes amb el discurs del padrí, el germà petit de la Laia, un discurs que s'ha fet viral, preciós, emotiu, divertit i personal, que ha emocionat el personal, i a tots els que l'han vist després a xarxes, i que paga molt la pena veure. Preparin els mocadors:

@polcoll9

❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

♬ original sound - Pol coll

Llàgrimes i petons que segellaven per sempre el seu amor i on hi ha hagut balls a peu de gespa, no la d'un camp de futbol, sinó la del preciós lloc que han triat pel casament. Aquí tenen un recull d'imatges de la cerimònia, que els mateixos nuvis han publicat a xarxes.

Imatges en moviment i fotos igual de precioses, amb els nuvis radiants i els convidats, amb el gran Joan Maria Pou, amb un somriure d'orella a orella i participant de la festa:

boda3
 
boda4
 
boda2
 

La festa va continuar dins del restaurant, amb un Joan Mª Pou que va agafar el micro per marcar-se un moment impagable al costat del Roger Saperas. Els dos periodistes van reproduir un dels moments històrics de RAC1, quan el Barça va aconseguir el passi a la final de la Champions de Roma amb el gol d'Iniesta a Stanford Bridge contra el Chelsea i van tenir un diàleg absolutament inoblidable després de la bogeria. Pels qui tinguin ganes de tornar-lo a sentir, aquí va l'original. 6 de maig del 2009. Aquell "Pot ser, Joan Mª, pot ser!!" que ja forma part de les nostres vides:

Doncs tots dos, micro en mà, van fer una versió amb els protagonistes, la Laia i el Gerard, més feliços que els culers quan "Lo puto Gusiluz" va marcar aquell gol llegendari. Va ser només un dels molts hits que es van viure en la celebració posterior a la cerimònia. L'altre, un altre company de RAC1, el Guillem Estadella, pujat damunt la taula, desfermat, marcant-se una mena de ball-streaptease descomunal, o els habituals moviments circulars de taules, la tallada del pastís o fotre-li alcohol per un tubo al nuvi:

Imatges que no oblidaran mai de la vida. Com ells diuen, ha estat un dia pel record, el d'aquest #vol7624... Però el vol només ha fet que començar. S'acaben d'enlairar i tenen tota la vida per endavant per viure en un núvol amb l'amor que es tenen l'un per l'altre. Laia, Gerard, meravellosos. L'enhorabona.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!