Aquest divendres 17 de maig del 2024 és una data que mai no oblidaran especialment dues persones, dos homes que aquest dia s'han declarat amor etern i han segellat el seu amor de manera oficial. Bodorrio por todo lo alto als carrers de Madrid entre dos professionals dels mitjans, un, redactor de la revista Semana i col·laborador del programa Fiesta de Telecinco, i l'altre un reputat fotògraf català. Parlem d'Iván Reboso i Joan Crisol, que ja són marit i marit, un matrimoni feliç i radiant. La parella ha viscut aquesta data assenyalada amb un somriure d'orella a orella, anant a la seva cita celebrada als voltants de la madrilenya Plaza Mayor, els dos elegants, conjuntats i guapíssims, lluint sengles vestits d'Hugo Boss, a joc amb la corbata de llacet.

DL u556510 097
Iván Reboso i Joan Crisol, just després de casar-se / GTRES
DL u556510 083
Iván Reboso i Joan Crisol, just després de casar-se / GTRES

Després de 10 anys de relació, la parella s'ha donat el Sí, quiero davant de familiars, amics i companys del món del cor. Reboso, com dèiem, és redactor de l'esmentada publicació, mentre que el seu company és un referent en el camp de la fotografia artística homoeròtica, on ha aconseguit consolidar-se com una figura destacada en aquest gènere i realitzant portades icòniques per a revistes de molts països (Espanya, Alemanya, Suïssa, Anglaterra, Argentina o Austràlia), a més de ser el responsable de fotografia de més de cinquanta videoclips o de que centenars de celebrities i famosos siguin retratats per l'objectiu de la seva càmera, amb unes fotos increïbles. Crisol i el seu ja marit fa cinc mesos que van decidir donar un pas més en la seva història d'amor, amb una petició que va tenir lloc en una ciutat meravellosa, Nova York. I no només això, sinó que mirin on van anunciar el seu compromís, en la imatge que il·lustra aquesta peça, davant d'una emblemàtica porta de la ciutat dels gratacels: "Con unos anillos de Tiffannys de 150 euros y en el mítico portal de Carrie en Sex and the city (obviamente) decidimos cerrar nuestro círculo a 10 años de amor con toda la gente que queremos".

Doncs tota aquesta gente que queremos no s'ha volgut perdre el casament i cap allà que han anat aquest divendres. Moltes cares conegudes del mundillo, molts companys de Telecinco, del programa Fiesta, VIPS de la premsa rosa com la presentadora Emma García, Rosa Benito, la seva filla Chayo Mohedano, Amor Romeira i molts altres. Looks espectaculars, especialment l'outfit taxi o abella de García, el tutú de la presentadora de Socialité María Verdoy o el vestit rosa amb pamela de Romeira.

DL u556510 063
Emma García, al casament d'Iván Reboso i Joan Crisol / GTRES
DL u556523 017
Amor Romeira, al casament d'Iván Reboso i Joan Crisol / GTRES
DL u556510 047
Rosa Benito i Chayo Mohedano, al casament d'Iván Reboso i Joan Crisol / GTRES
DL u556510 041
María Verdoy, al casament d'Iván Reboso i Joan Crisol / GTRES

"Los novios han llegado nerviosos, como era de prever. Pero convencidos de que quieren pasar el resto de sus días juntos, mano a mano. No en vano, son el hombre de la vida del otro, como ambos han confesado", escriuen els companys de Reboso a Semana. "Va a ser una celebración entre compañeros y amigos. Es la primera vez que voy a reunir a la gente que quiero, a la gente con la que comparto mi día a día, con la que trabajo y con la gente con la que me relaciono. A medida que pasan los días y se acerca la fecha me doy cuenta de este día tan especial que voy a vivir. Me caso con una persona que quiero", preveia un dels nuvis. Després, tots cap al Museo Chicote, lloc emblemàtic de gastronomia madrilenya on el matrimoni ha ofert el banquet als convidats. Segur que les imatges i fotos de la festa seran espectaculars, a l'alçada de les que capta amb la seva càmera Crisol:

Un casament preciós, emotiu... i que no serà l'únic, i és que la parella té previstos encara dos bodes més. Tal i com diu la revista de Reboso, ell i Crisol repetiran celebració a les Canàries, d'on és l'Iván, i posteriorment a Barcelona, d'on és el Joan. D'això se'n diu celebrar el seu amor por todo lo alto i per triplicat. L'enhorabona als nuvis.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!