Durant els anys 90, una sèrie nordamericana va tenir un èxit incontestable, tant al seu país com en la resta de llocs on es va emetre. A casa nostra també va fer fortuna. Es deia Padres forzosos, i explicava la vida d'un home que en quedar vidu, treu endavant la família i educa les seves tres filles amb l'ajuda del seu millor amic i del seu cunyat. 

Qui li donava cara i ulls al protagonista, 'Danny Tanner' era l'actor Bob Saget, a qui tristament han trobat mort aquest diumenge amb només 65 anys. El cos sense vida de l'intèrpret ha estat trobat en un hotel d'Orlando, segons han assenyalat les autoritats, deixant colpits els milers de fans que tenia l'emblemàtica sèrie i els seus protagonistes.

Una mort que ha deixat algunes incògnites, ja que encara no se saben els seus motius i es continuen investigant les causes de la trista pèrdua. El que sí han descartat les autoritats és que hi hagués cap senyal de mort violenta o d'estupefaents.

bobsaget 242232424 198299445597476 4069066448595623987 n

Bob Saget / @bobsaget

Es dona la circumstància que Saget, que després del seu famós paper es va popularitzar per ser un reputat monologuista, havia actuat la nit abans en un auditori de Jacksonville dins la seva gira d'actuacions amb el seu espectacle humorístic. De fet, després d'actuar, ell mateix va publicar un missatge a xarxes encantat del xou del vespre i profundament agraït al públic que l'havia anat a veure.

Sens dubte, el paper que el va catapultar a la fama va ser el de la sitcom dels 90, de la qual se'n van fer gairebé 200 capítols, al costat d'altres intèrprets com John Stamos, Lori Loughlin o les bessones Ashley i Mary-Kate Olsen.

Després d'allò, va presentar programes humorístics com America's Funniest Home Videos a la televisió del seu país, una mena de programes estil Vídeos de primera, amb imatges casolanes, així com una carrera llarga com a monologuista. També va ser qui li va posar veu en off al Ted Mosby del futur que els hi explicava als seus fills Cómo conocí a vuestra madre i com a director, va ser al darrera d'algunes comèdies com Dirty WorkFarce of the Penguins o Benjamin.

bobsaget 257402207 1085839855288387 2695765019750676353 n

Bob Saget amb el seu gran amic John Stamos, a la dreta de la imatge / @bobsaget

Des que s'ha sabut la tràgica notícia, nombrosos amics i col·legues de professió han expressat el seu més sentit condol, com l'actor John Stamos, l'altre pal de paller de Padres forzosos, que expressava la seva desolació en saber de la mort de Saget.

"Estic destrossat. Estic destruït. Estic en complet i total xoc. Mai tindré un amic com ell. T'estimo molt, Bobby", han estat les seves sentides paraules després de saber la colpidora notícia.

Descansi en pau.