La victòria de l'artista Blas Cantó, caracteritzat com Marc Anthony, ha aconseguit el rècord històric de quota de pantalla del programa de talents Tu cara me suena, que va tancar la cinquena temporada amb un 28,8% de share i una mitjana de 4.012.000 espectadors.

Segons ha indicat el grup Atresmedia, la final en la que ahir s'enfrontaven Cantó, Beatriz Luengo (Pink), Lorena Gómez (Rosada Jurada), Rosa López (Glòria Trevi) i Canco Rodríguez (Bruno Mars) va tenir en la passada nit 5.183.000 espectadors en el seu minut d'or.

La final va aconseguir la segona millor dada d'espectadors de la història del programa, que en la seva cinquena temporada ha marcat la seva millor quota de pantalla, amb un 23,6 % de mitjana a les 18 gales emeses, la qual cosa l'ha convertit en el més vist de la nit dels divendres.

El format, produït per Endemol Shine International, s'ha venut a 41 països d'Europa, Amèrica, Àsia i l'Orient Mitjà, ha aconseguit cinc Premis Iris de la Academia de la Televisión i el de la crítica al millor programa d'entreteniment del FesTVal de Televisió, entre d'altres.

Segons ha anunciat Antena 3, el substituirà a la graella Tu cara no me suena todavía, amb concursants anònims en comptes de famosos