Nova setmana a El Hormiguero i els convidats d'avui són dos actors de renom i llarg recorregut. La madrilenya Blanca Suárez i el cubà Rubén Cortada visiten avui dilluns 24 el programa de l'access prime time d'Antena 3 amb motiu de la promoció d'El Cuarto Pasajero, un nou llargmetratge dirigit per Álex de la Iglesia que veurà la llum el pròxim 28 d'octubre. La visita doble d'avui només serà una nova experiència per a Cortada, ja que Suárez ja ha acudit anteriorment i en moltes ocasions a l'espai presentat per Pablo Motos. Vols saber-ho tot sobre Blanca Suárez i Rubén Cortada, els convidats d'avui d'El Hormiguero i la seva nova pel·lícula El Cuarto Pasajero? T'ho expliquem.

🐜 Sonsoles Ónega i Chenoa, entre els convidats de 'El Hormiguero' d'aquesta setmana: qui són els altres?
 

Qui és Blanca Suárez i Rubén Cortada, els convidats d'avui en 'El Hormiguero'

La trajectòria de Blanca Suárez en la ficció televisiva i cinematogràfica espanyola és extensa, a més d'haver-se guanyat també un lloc com a rostre reconegut al món de la moda. Molts la recordaran per haver participat en sèries de Netflix com Las chicas del cable o Jaguar, encara que els seus inicis en l'actoral es remunten a molt abans, quan es va posar a la pell de l'alumna Julia Medina a El internado(2007) i Ainhoa Montero a El barco (2011), ambdues ficcions d'Antena 3. Ha treballat en projectes sota la direcció de grans del cinema com Imanol Uribe, José Luis Cuerda o Pedro Almódovar. De treballar amb aquest últim i per La piel que habito (2011) va aconseguir ser nominada als Premis Goya com a millor actriu revelació.

blanca suarez ruben tallada convidats avui el formiguer
Blanca Suárez i Rubén Cortada ja van coincidir en 'El que amagaven els seus ulls' (2016)

Respecte a Rubén Cortada, se'l reconeix especialment pel seu treball al món de la moda, col·laborant com a model amb marques de gran reconeixement internacional. El cubà va debutar en la ficció espanyola com a actor en el passat 2013, quan va obtenir un paper en Bandolera, sèrie d'Antena 3. Un any més tard s'incorporava a l'elenc principal d'El tiempo entre costuras, encara que el seu gran salt a la fama va venir de la mà amb la seva participació en El Príncipe (2014) de Telecinco al costat d'Álex González i Hiba Abouk, sèrie en la qual interpretava Faruq Ben Barek, un dels narcotraficants més importants del barri.

Avui a 'El Hormiguero: 'El Cuarto Pasajero', la nova pel·lícula dels convidats Blanca Suárez i Rubén Cortada

Després d'haver coincidit en el passat, també com a protagonistes, en la minisèrie d'època Lo escondían sus ojos (2016) ambientada en la postguerra, Blanca Suárez i Rubén Cortada es retroben en un viatge dirigit per l'aclamat Álex de la Iglesia. A la pel·lícula El Cuarto Pasajero, els convidats d'avui d'El Hormiguero s'embarquen en una comèdia de carretera on també hi ha espai per al romàntic. Aquesta 'road movie' salvatge i delirant, Suárez coincidirà, a més d'amb Cortada, amb Alberto San Juan, Ernesto Alterio i l'hilarant Carlos Areces. En el que sembla una ruta tranquil·la, l'acció prendrà el protagonisme en més d'una ocasió.

En una entrevista per a Glamour, els actors parlen d'un rodatge complex però gratificant. En ple 2021, a les moltes interrupcions per la pandèmia de la COVID-19 se li va sumar el fet que Rubén Cortada estigués confinat dues setmanes a l'hotel abans de començar amb els enregistraments. «Treballar amb Rubén sempre és tan bon rotllo», destacava, així i tot, Suárez, a més de confessar que va ser el mateix Álex de la Iglesia qui va contactar directament amb ella per oferir-li el paper de Lorena a la pel·lícula i li va trucar per dir-li «que m'havia escrit una pel·lícula i que quan comencem». Cortada coincideix i explica que «la mateixa calma que jo li transmeto a ella, també la puc sentir amb ella».