Rosalia és la reina del tatoo. El més cèlebre és el que té a la cuixa, una lligacama tatuada en homenatge a una estrella mundial. Fa pocs dies va tatuar-se una frase sencera a l'omòplat:  "Que nadie vaya a llorar el día que yo me muera, es más hermoso cantar aunque se cante con pena". Té aspecte de ser una guixada temporal, com la que acaba de mostrar al seu Instagram secret, no el de 22,2 milions de followers, descomunal, sinó el que té "pocs" seguidors: 397 mil. Es diu Holamotomami i hi penja les fotos més gamberres, menys mainstream, com aquesta a la piscina coberta d'un hotel durant la seva gira mundial. Escapçada, només ensenya el bikini amb transparències i un tattoo sota la teta esquerra: "Raul". Sense accent ni dièresi, com s'escriu en castellà o català, ni Raúl, ni Raül, ni el Rawl que fa servir el seu nòvio de nom artístic. Escriu amb falta d'ortografia una sola paraula. Millor. El nom amb què el coneix la família i la nòvia, simplement "Raul" (sic):

Raul Instagram
Raul Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @holamotomami

Rosalia es regala el tatoo pel seu aniversari. Diumenge 25 de setembre celebrarà 29 anys. Últim aniversari abans de canviar de dècada, la que la farà millor artista, més madura, més completa, millor. Els fans han embogit amb comentaris admiratius, laudatoris, estupefactes, d'amor:

  • Motomami me gusta el “raul” 😍😍😍😍😍😍😍
  • RAAAUUUULLL
  • Joderrr 
  • una motomadre si me preguntan
  • Q de Que Reinona🔥
  • rosalia saca el álbum con rauw
  • Ya casi es tu cumple tequieromucho❤️
  • Te tatuaste raul??
  • MOTOMOTHER 💣
Rosalia bikini GTRES
Rosalia en bikini a Mallorca GTRES

 Les fotos de Rosalía en bikini ja no són tan estranyes després del seu videoclip de dominguera a Mallorca aquest estiu, fabulosa de vermell cridaner. A l'Instgram secret està més sexy, i agrada per la seva desimboltura i art. I això dels tatoos és un vici, comences i no acabes. A banda que diuen que sempre han de ser en número senar. Si en fas un, després tres, cinc i set. Aquestes són alguns dels altres, sense faltes:

@rosaliaoficial
@rosaliaoficial

Rosalía, la reina de la música catalana -i pràcticament mundial- s'havia fet un tattoo que quedarà en el record de molts. I no és d'aquells tatuatges absurds que no tenen cap significat. La frase que s'ha impregnat la de Sant Esteve Sesrovires a la pell és bàrbara: "Que ningú no vagi a plorar el dia que jo em mori, és més bonic cantar encara que es canti amb pena". Màgica.  Rosalía llueix abundants tattoos, encara que no tants com el seu xicot Rauw Alejandro, el qual s'ha referit a ell mateix en més d'una ocasió com un "friki dels tattoos".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

tatooo rosalia

Detall tatoo Rosalia

Rosalía EFE

Rosalia EFE

Al símbol del pernil esquerre alguns hi veuen un símbol fàl·lic o unes sabates de ballet, però és el dibuix d'una lligacama, la cinta amb què se subjecten les mitges a la cuixa per evitar que caiguin cames avall. Sexy fins i tot sense roba interior, així és Rosalía. 600 mil likes en poques hores abonen que aquesta cantant, fins i tot sense maquillar ni ungles postisses, meravella. ¿Com és Rosalía passejant pels carrers de Barcelona? També causa furor el seu look d'estar per casa:

Rosalia de carrer GTREES

Rosalía al Baix Llobregat, GTRES

Si la seva assessora d'imatge és la seva germana, Pilar Vila, ja triguen les marques a contractar la gran Daikyri. I visca la mare que les va parir.