Fort, fort, fort. La nova relació de l'any és la formada entre Marc Márquez, premiadíssim motociclista diverses vegades campió del món i nadiu de Cervera (Lleida), i Gemma Pinto, coneguda per ser la millor amiga de la nova presentadora de 'La Travessa' de TV3, Laura Escanes. La bomba va sortir la setmana passada i, ràpidament, EN Blau va ampliar l'exclusiva d'un conegut tiktoker, el mateix que ja va treure la nova relació entre Risto Mejide i Natalia Almarcha i que, recentment, també ha revelat el romanç entre Fernando Alonso i Melissa Jiménez. Brutal: credibilitat 100% segons el BigData d'EN Blau. Avanti amb la info.

gemma pinto marc marquez marrakech
gemma pinto marc marquez marrakech
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemma Pinto (@gemmpinto)

Després d'explicar com de bona persona i meravellosa estudiant és Gemma Pinto, ara pensem ja en el futur d'aquesta tremenda parella que acumula cada vegada més articles a nivell internacional. Fins i tot la premsa rosa turca es fa eco de la gran bomba i ara nosaltres anem més enllà. A continuació, analitzarem com seria un futur nadó, un futur rebrot, entre Gemma i Marc. No sabem com es diria, però és molt probable que li posin un nom català, per la qual cosa Pau o Martina podrien estar a les principals travesses de les apostes. Veurem què (si al final el tenen o no), però abans de tot li posarem cara...

Marc Márquez Gemma Pinto IG
Marc Márquez Gemma Pinto IG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemma Pinto (@gemmpinto)

La relació és molt recent i, de moment, no s'ha anunciat ni el compromís de casaments ni de bon tros un embaràs ni un fill en camí. Això sí, tot apunta que si la relació prospera i s'allarga, podrien arribar a tenir descendència i convertir-se en pares per primera vegada. La intel·ligència artificial, el BigData dels rostres li posa ulls, orelles, celles i llavis, és a dir, cara, a l'afortunat que sigui fill d'aquests dos pardalets. Allà va... Aquest és el futurible fill de Gemma Pinto i Marc Márquez segons la intel·ligència artificial:

WhatsApp Image 2023 05 25 at 11.21.55
Faceapp

Com veiem, aquest bonic noi, tindrà una pell molt refinada i tot just tindrà barba, igual que Marc, que té un rostre molt juvenil. Però a més de juvenil. aquest rostre estarà marcat per una mirada felina, igual que la d'Irene Urdangarin, que li vindrà, en gran part, de la de Pinto, que amb els seus ulls captiva a la càmera i, per descomptat, ha captivat el 'Tro de Cervera'. Altres trets distintius de la seva expressió facial podrien ser el seu nas camús o les seves curtes patilles. El rebrot de la barcelonina i el de Lleida tampoc no anirà curt de cabell... Lluny de tenir entrades o 'calvorota', aquest noi conservarà el pèl en molt bona forma i higiene, almenys en les primeres etapes de la seva vida. Però esperin, perquè aquesta vegada viatjarem al futur. Com serà el fill de Gemma i Marc quan tingui, per exemple, 60 anys? Doncs així, molt molt bufó:

WhatsApp Image 2023 05 25 at 11.35.30
Faceapp