Bibiana Ballbé és una de les presentadores més carismàtiques que hi ha hagut mai a TV3. El seu estil inconfusible davant de càmera la va fer mereixedora de molts comentaris i elogis i alguna que altra paròdia que ella ha entomat amb esportivitat. Els espectadors de TV3 l'han vist créixer i als seus 43 anys, té a les esquenes un reguitzell de programes com Silenci, Bestiari il·lustrat o El club. I ara, des de fa un temps, la podem veure al programa La Comunitat, un espai que convida a la reflexió i que acostuma a reunir a convidats especials que paga molt la pena escoltar, com la reunió que va fer recentment amb alguns dels millors cuiners del món.

cuiners bibiana

'La Comunitat' / TV3

Sempre amb una cuidadíssima imatge, les seves propostes audiovisuals no deixen mai ningú indiferent i sorprenen per l'oferta del que es mostra i com es mostra. La presentadora i periodista especialitzada en cultura és una apassionada de la seva feina. Però no només. 

ordinador bibiana

Bibiana Ballbé / Instagram

Evidentment, la seva altra gran passió és la seva família. Així que imaginin què passa quan es combinen les dues coses alhora, i més, de manera que no s'esperava. Enamorada i feliç al costat d'un jove empresari, Ricard Abadias, i feliços pares d'un fill guapíssim que ja té 4 anys, el petit Max, Ballbé es mostra radiant a les xarxes socials al costat dels homes de la seva vida. Si l'èxit a la TV té un ingredient bàsic, la telegènia, a aquesta parella no els hi en falta gens ni mica, tot el contrari.

parella bibiana

parella bibiana2

Bibiana Ballvé i la seva parella / Instagram

La seva parella va sorprendre Bibiana quan estava gravant una de les entradetes del seu programa. Una visita emocionant que li va provocar un somriure encara més gran del que acostuma a lluir sempre davant de càmeres. I tal i com ella mateixa ha reconegut, "per molts rodatges així", afegint-hi un cor dedicat a les dues persones que es van posar darrere el càmera:

bibiana fill rodatge

Bibiana Ballbé / Instagram

Però el petit Max no només la sorprén en el lloc de treball. També a casa seva. Perquè aquesta setmana, Ballbé ha tingut ració doble de desfer-se d'amor pel seu fill. Un altre dia que va arribar a casa després d'una jornada de treball, no podia haver tingut una millor rebuda que la que li va regalar en Max. Arribar a casa i trobar-te amb un "missatge sorpresa d'amor", no té preu. Un "mami us estimo molt" commovedor que fa plorar l'orgullosa mare i tots els seus seguidors, emocionats, que es posen en la seva pell o que recordem aquells primers textos i dibuixos dels nostres fills dedicats a nosaltres.

bibiana fill nota

Veient això, no ens estranya que sempre veiem la Bibiana amb un somriure gegant. Que guardi aquesta nota como oro en paño