Beth Rodergas és de sobres coneguda entre el públic català. Des que va participar a la segona edició d’Operación Triunfo el 2003 i va representar Espanya a Eurovisió, han passat gairebé quinze anys i Beth ha canviat molt, però encara en queda una mica d’aquella novell concursant.

És per això que, imitant els germans grans d’OT1, part de la plantilla de la segona edició s’ha reunit aquest cap de setmana. No hi eren tots, ni es tractava d’un programa especial amb concert final al Sant Jordi, però no per això ha estat menys especial.

Els exconcursants d’OT2 han fet dia de piscina a Catalunya. Amb Beth hi havia el també català Joan Tena (6è finalista), Tony Santos (7è), Nika (8a), Tessa (12a), Marey (13a), Cristie (14a), Enrique Anaut (15è), Miguel Ángel Silva (16è).

Alguns d’ells han mostrat a Instagram la seva felicitat per la trobada. “Riures, records, emocions, cançons... quin subidón de retrobada, 15 anys més tard”, escriu Beth:

 

risas, recuerdos, emociones, canciones...menudo subidón de reencuentro, 15 años más tarde

A post shared by Beth Rodergas (@beth_littlelia) on

 

Mi tesorazo Beth!

A post shared by Enrique Anaut Meca. (@enrique_anaut) on

 

Monica #Nika #Joantena reencuentro maravilloso #OT2

A post shared by Enrique Anaut Meca. (@enrique_anaut) on

 

Reencuentros.... después de 15 años....

A post shared by Miguel Ángel Silva (@miguelangelsilvamusic) on

Les absències

A la retrobada d’OT2 també hi ha hagut considerables absències. Un exemple, la catalana Elena Gadel, que es dedica als musicals, i surt a programes televisius com l’Oh Happy Day (TV3), on va ser membre del jurat. Ara participa al Divendres:

 

Ara mateix al @divendrestv3! La @martabayarrivalls i el @marcando van forts!

A post shared by elenagadel (@elenagadel) on

També Manuel Carrasco, segurament el cantant de l’edició que més sona a les emissores estatals avui dia. Probablement no va acudir a la cita pel recent naixement del seu fill:

 

A post shared by Manuel Carrasco (@manuelcarrasco_) on

 

Ahora sí, desde el otro lado. Gracias por cada muestra de cariño!!! #losdosentucorazon #amor

A post shared by Manuel Carrasco (@manuelcarrasco_) on

L’última gran absència, Mai Meneses, que es va fer famosa després sota el nom de Nena Daconte. Primera expulsada de l’edició, cançons com Idiota o ¿En qué estrella estarà? la van dur anys després ben amunt a les llistes.

Amb tot, una retrobada emocionant i esperada, on malgrat això no van poder ser-hi tots.