Bertín Osborne ha tornat a gravar un dels seus vídeos irats. Aquesta vegada, però, el motiu no és res que tingui a veure amb Catalunya o l'independentisme o la unitat d'Espanya.

bertin enfadat2

Bertín Osborne (@bertinosborne)

El presentador de Mi casa es la tuya ha esclatat de mala manera després de veure què deien d'ell i la seva família en un canal de YouTube. Segons explica el mateix Osborne, a 'El Nadista' van parlar del seu fill Kike, de qui deien que es troba ingressat greu per coronavirus i que ha provocat que el seu famós pare no pari de plorar i fins i tot, hagi abandonat la seva dona Fabiola, incapaç de fer front a la desgràcia. El primer fill que va tenir en comú la parella recordem que va néixer prematur i afectat per una greu lesió cerebral. L'autor del vídeo, a més, furgava en el suposat dolor de Bertín Osborne, emplaçant els seus seguidors a donar-li al like per ajudar-lo a passar el patiment.

bertin i fabiola

Fabiola Martínez i Bertín Osborne (GTRES)

I Osborne ha explotat com no se li recorda. En el vídeo nega la major i escomet contra l'autor d'aquesta falsedat, amb termes molt gruixuts: “Eres un sinvergüenza y un mentiroso. No has dicho ni una sola en verdad en todo lo que has dicho. Mi hijo no ha estado ingresado nunca en el hospital, fue a hacerse la prueba, dio positivo y se encerró en casa con toda mi familia”. Explica que es troba confinat a Madrid amb la família mentre ell es troba a Sevilla. Però assegura que “Está mejor que tú y que yo”. Galeta amb la mà oberta per mentir sobre el fill... i sobre la seva dona: “Pero vamos a ver, mamarracho. Fabiola es mi compañera de vida. Es una mujer 10. Y tú, mamarracho de mierda, te permites el lujo de dar informaciones que son mentira sobre mí y mi familia y pides a la gente que le den al like para apoyar a Bertín. Pero so pedazo de cabrón, estás estafando a todo el mundo. ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bertín Osborne (@bertinosborne) on

El presentador rebla el clau avisant el youtuber que cuidadito amb el que fa i diu a partir d'ara: "Y te digo una cosa, prepárate porque a por ti sí que voy a ir”.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat