Quan Bertín Osborne surt a la tele, es produeix un fenomen curiós. Els televisors de sobte perden el color i es queden en blanc i negre. I fan olor de naftalina. I si paren l'orella podran sentir de fons, quan ell parla, la musiqueta del No-Do. A l'amfitrió més ranci de la televisió actual no hi ha qui el tregui dels seus pantalons marca paquet ni les seves camises blau cel, però si algun dia es decideix a canviar de look, li escauria una capa de SuperEspañol. És parlar de la pell de toro i inflar-se com un gall dindi. Perquè el seu patriotisme és dels que es passa de rosca i provoca vergonya aliena.

bertin

Antena 3

Aquesta vegada no s'ha omplert la boca amb la rojigualda al seu programa, sinó a El Hormiguero. Convidat per Pablo Motos, va deixar anar algunes perles que han generat molta controvèrsia. Primer, deixant Amancio Ortega com l'oracle en el que s'haurien de mirar tots els espanyols, però fent servir una comparativa vomitiva per elogiar tot el que genera al país: "Ya quisiéramos tener en este país diez Amancios Ortegas que no habría paro. Con esa millonada se podría comprar barcos, casas... ¿Algún mamarracho podría criticarle? Vamos, no me jodas. Ojalá que todos estos que le critican no tengan un cáncer y tengan que usar esa maquinaria. No han hecho la o con un canuto, no han trabajado en su vida y vienen a tocarle las narices a un tío como este. Es de una gilipollez galopante". Motos rient-li l'atac furibund als podemitas.

bertin2

Antena 3

L'autor de Yo debí enamorarme de tu madre de qui està enamorat és d'ell mateix i de la bandera espanyola, que ho abasta tot. Tot el que surti del seu aixopluc és caca. Com el vi: ""Yo solo bebo vino español, aquí dejaos de tonterías y mariconadas. Esto de que si los franceses... No, no, vino español que es el mejor del mundo".

bertin3

Antena 3

La xarxa no deixa de sorprendre's:

En tenia per donar i per vendre. Li toca als presos: "Tiene narices que a Pep Guardiola le obligaron a quitarse el lazo amarillo en el banquillo en Inglaterra y aquí los tenemos en el Congreso. En el extranjero nos dicen las cosas cómo hay que hacerlas. Nos hemos vuelto locos todos". O a Puigdemont: quan Motos li pregunta si aniria a casa seva a Bèlgica a entrevistar-lo, respon: ""Sí... Para ver qué es lo que tiene en la cabeza". El públic riu. Les formigues també. I ell seriós: "Lo digo en serio. Tengo amigos independentistas que son gente normal. Pero aquí tiene que haber una ley, sinó es un país sin ley":

Antena 3

Durant tota l'entrevista apareixia a la part superior dreta de la imatge una promoció de la sèrie Allí abajo... Sembla que fes referència a on té el cervell i el sentit comú aquest home.