TV3 se les prometia molt felices el primer dilluns sense OT. La seva única sèrie setmanal, Benvinguts a la família, es disposava a recollir part dels adeptes orfes del talent show musical de TVE. Però no ha estat així i la comèdia fa un bon 16,7% que li permet liderar el dia però la corva d'audiència des de l'estrena és preocupant: 25,8%-22,2%-21,1%-16,7%. Això vol dir que l'astracanada comporta ganes de riure però no fidelitat i que les dades espectaculars de l'estrena eren impossibles de mantenir. La sèrie de Melanie Olivares mereix una renovació que Vicent Sanchis no té diners per signar. A Yolanda Ramos li ha quedat aquest pam de nas:

04 BALF (9) (1)

TV3

La sorpresa del dia la signa el talent show de modistes. Maestros de la costura s'estrena  a TVE amb un bon 13,2% a Catalunya tot i que Got talent encara agrada més (15,5%). A Espanya guanyen els aspirants a sastre (17%) copiant l'esquema de Masterchef: jurat esquerp, presentadora innecessària i concursants maldestres fent una feina domèstica, de cuinar a cosir. Caldrà veure l'evolució, però a Espanya Telecinco s'estira dels cabells, ha mogut Got talent per quedar-se amb els fans d'OT de dilluns i ha fracassat. El millor exemple de què va el nou talent show és un concursant triat a l'atzar, Eduardo:

maestores costura  TVE

TVE

El Tot es mou va substituir Està passant amb nota: 14,1% pel programa de tarda de 4 hores i mitja. Com veure El Padrino 1 i 2 amb Melero en comptes d'Al Pacino. Com va explicar en Blau, Toni Soler va passar pel programa durant la secció de TV de Lluís Marquina però va desaprofitar l'ocasió per entrevistar un dels propietaris de Minoria absoluta. La jugada del govern espanyol d'escanyar TV3 estan patint-la programes com el seu. I Polònia podria no seguir quan aquesta setmana el programa d'imitacions fa 12 anys. Tot es mou no va trobar pertinent preguntar-ho. Haurem d'esperar. Bon moment televisiu el de Marquina canviant de plató per saludar els nous veïns. Allò que alguns troben endogàmic molts ho trobem simpàtic.  I Marquina sense oxígen per tornar al seu plató esprintant durant un vídeo massa curt. 

toni soler  esta passant tv3

TV3

TV3 segueix forta liderant totes les franges, 8 al dia es mou en barems habituals, 3,6%, Al cotxe perd pistonada 8,2% i Hora punta no destaca (6,1%). Viure sense OT serà difícil pels fans d'Amaia i per Javier Cárdenas.