Belinda Washington és una presentadora de TV que, tot i no presentar cap programa, conserva popularitat. L'últim que va fer, concursar a Tu cara me suena, va servir per refrescar la memòria dels que la gaudien com a noia Hermida als anys 90 als programes de Jesús Hermida d'Antena 3 i TVE. Washington, que té aquest cognom perquè va néixer al Regne Unit, ha estat presentadora de formats de Telecinco transgressors com el precedent de Sálvame, ¡Qué me dices! al costat del caigut en desgràcia Chapis. També ha fet diumenges a la tarda, De domingo a domingo, però mai han assolit l'èxit d'aquell programa rosa, QMD. Com tots els espais de cor, excepte Sálvame, s'ha xamuscat i ara no té programa però sí vida. I dues filles de 22 i 25 anys. La petita, Daniela, és una model espectacular:

Belinda Washington GTRES
Belinda Washington GTRES

Mare i filla, que no tenen molta semblança, van anar plegades a la desfilada de la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, a la col·lecció primavera/estiu 2023 d'Andrés Sarda. La noia rossa d'ulls blaus i estil és filla de Belinda Washington i Luis Lázaro. La model de 22 anys atenia els mitjans amb seguretat, telegènia i encant. Té fusta i vol ser actriu: "Mi hija es constante y fuerte, está “estudiando mucho y esforzándose para ser una gran actriz”. Daniela responia  “¿Qué vas a decir tú que eres mi madre? Ella siempre intenta sacar lo mejor posible de mi. Mi madre es muy de todo, muy creativa, muy loca, tiene un punto de locura, la verdad, pero me gusta, nunca te aburres con ella”. Els que no s'avorreixen són els 20 mil followers de Daniela:

Belinda té una altra filla, Andrea, de 25 anys que també ha desfilat en alguna ocasió. Andrea: "Me he sentido nerviosa, pero después al salir a la pasarela bien. Yo creo que volveré a desfilar. Depende con quien, si es una marca tan guay sí. Mi futuro no lo sé, estoy estudiando bellas artes y diseño. Quiero dedicarme a algo creativo aunque no sé exactamente a qué”. Aquesta és Andrea:

Andrea y Brelinda Washington GTRES
Andrea y Brelinda Washington GTRES

Daniela i Andrea, dues filles de l'ex estrella de la TV. Una triomfarà, segur.

Belinda va ser durant un temps la Jorge Javier Vázquez de Telecinco, com recollia el diari El País de 1997:  "Tele 5 ha decidido rescatar a Belinda Washington como presentadora de ¡Qué me dices! para frenar su caída de audiencia. La revista de cotilleo no ha podido resistir el empuje de Extra Rosa (Antena 3). De momento, Washington continuará también al frente del programa De domingo a domingo". Era l'època daurada del cor, amb Corazón, corazón i Gente a TVE o Extra Rosa amb Ana Rosa Quintana y Rosa Villacastín a Antena 3 y ¡Qué me dices! amb José Antonio Botella, Chapis, que va haver de repescar Belinda per reflotar-lo.