La col·laboradora de Sálvame, Belén Esteban, es troba immersa en una nova polèmica. La de Paracuellos del Jarama, aliena a la crisi mundial del coronavirus que està acabant amb la vida de moltes persones, ha compartit una polèmica fotografia a les seves xarxes socials. Un retrat on la de Telecinco, feliç, relaxada i contenta, apareix al costat de dos grans amics seus mentre gaudeix d'una llarga i distesa sobretaula entre copes d'aigua amb misteri i confidències.

Belén Esteban, Instagram

Belén Esteban, Instagram

Una fotografia, feta a la terrassa d'un cèntric restaurant de Madrid, que ha publicat en les seves històries d'Instagram on acumula gairebé un milió de seguidors. Una vetllada que l'Esteban ha gaudit juntament amb Rocío, gran amiga seva de Sálvame, i Raúl Prieto, el que fos director del programa de les tardes de Telecinco i padrí el dia del seu casament amb Miguel Marcos. La instantània ha caldejat els ànims de molts ja que Belén, pacient de risc per patir diabetis, no respecta la distància social de seguretat, ni tampoc utilitza mascareta malgrat estar a l'aire lliure. Un comportament que es podria girar en contra seva, tenint en compte que, com a personatge públic que és, hauria de donar exemple.

Belén Esteban i Raúl Prieto, Instagram

Belén Esteban i Raúl Prieto, Instagram

Belén Esteban, Raúl Prieto i la seva parella, Instagram

Belén Esteban, Raúl Prieto i la seva parella, Instagram

Encara que les polèmiques per a Belén Esteban no acaben aquí. N'hi ha més. La revista Lecturas, el dimecres 18 de novembre, publica que la tertuliana podria estar plantejant-se deixar Sálvame, programa on col·labora des dels seus inicis al 2009. El motiu de la seva presumpta marxa no seria cap altre que per incorporar-se al nou programa que el seu amic Raúl Prieto està preparant. Una delicada informació que Belén Esteban s'ha afanyat en desmentir, dient que sota cap concepte té pensat deixar Sálvame. Tot i que aquesta no és la primera vegada que es diu que la tertuliana podria deixar per sempre el programa de les tardes de Telecinco. Ja ho diu el refrany: quan el riu sona, aigua porta. I el riu de l'Esteban sona des de fa molt temps. S'acabarà desbordant?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat