Belén Esteban torna a somriure després del final de 'Sálvame' i de recuperar-se de la seva fatídica caiguda per la qual va haver de ser operada d'urgència. Han estat temps difícils en què fins i tot s'ha parlat d'una suposada ruptura amb Miguel Marcos que ella mateixa ha desmentit. Un dels llocs favorits per a les seves vacances és Tenerife, encara que també Benidorm, on aprofita per passar uns dies amb la seva mare, però en ocasions posa terra pel mig i tot un oceà per marxar al Carib i gaudir de platges paradisíaques.

La televisiva ha demostrat que amb Miguel Marcos tot està bé. De fet, és el seu acompanyant en aquests dies de somni on el vestit de bany és un indispensable. Totes les seves fotografies d'Instagram corresponen en aquests moments al seu divertit estiu. Els seus seguidors han notat un important canvi físic, i és que ha publicat una fotografia actual amb una de fa 23 anys quan encara mantenia una relació amb Jesulín de Ubrique. "La veritat és que era un bombó", escriu sota d'aquest post tan especial.

El gran canvi físic de Belén Esteban

La col·laboradora ha deixat enrere el seu pseudònim de "la princesa de poble" per dir-se "la patrona", tal com va comunicar en el podcast de Carlota Corredera, 'Superlatives'. Ha compartit la seva fotografia en banyador d'aquest any i un altre vídeo caminant per la passarel·la, demostrant a poc a poc la seva evolució després de l'operació.

El canvi físic de Belén Esteban en aquests últims anys ha estat espectacular. Porta 20 anys en televisió i sap perfectament com funcionen els mitjans de comunicació, encara que veia que escrivien comentaris del seu canvi físic s'atrevia a publicar aquesta fotografia de fa anys, on també portava banyador. "La veritat és que era un bombó, ho continuo sent però més grassoneta i sabrosona. Aquí hi ha la Patrona", ha escrit.

Encara que està molt enamorada de Miguel Marcos i Jesulín de Ubrique és passat, Belén Esteban no s'ha esborrat el toro d'Ubrique que llueix a la seva natja dreta. Significa molt per a ella perquè aquesta relacionat amb la seva filla. Ha sabut donar-li un altre significat per vendre'l. No obstant això, intenta tapar-lo com pot amb els seus banyadors.

toro pessebre esteban tatuatge