Berta Vázquez és una actriu espanyola, de mare etíop i pare ucraïnès, que es va fer molt popular interpretant a Rizos a la sèrie Vis a vis d'Antena 3 i Netflix. Després de protagonitzar la gran superproducció Palmeras en la nieve amb Mario Casas va pujar el seu nombre de followers fins a 2,3 milions. Era la nòvia de l'actor més popular d'Espanya. I fa un temps va ser objecte d'una polèmica absurda a xarxes on molts i moltes followers li retreien que havia pujat de pes. Un retret habitual en el món superficial d'Instagram que fora de les xarxes causa indignació per la frivolitat. Ara l'actriu protagonitza la pel·lícula Un hípster en la España vacía d'Emilio Martínez-Lázaro, el director dels súper èxits Ocho apellidos vascos i Ocho apellidos catalanes. L'ha presentat a la catifa vermella del Festival de Màlaga amb un vestit de transparències esplèndid que deixava a la vista el seu piercing íntim, al mugró esquerre. Deu fer mal fer-se'l, però el llueix amb orgull. Com diu la dita, si es vol lluir, s'ha de patir:

Berta Vázquez Festival Málaga GTRES
Berta Vázquez al Festival Málaga GTRES

El digital LOC és molt explícit i les titlla de "arriesgadas transparencias en la alfombra roja de las que todo el mundo habla. Berta Vázquez acaparó todas las miradas en una de las galas del Festival de Málaga, tras acudir a la alfombra roja con un vestido marrón transparente, que dejaba poco a la imaginación y permitía que sus bragas, sus pechos y un curioso piercing se traslucieran". El que és arriscat és adjetivar la roba d'una actriu jove, esplèndida i que ja ha estat objecte de comentaris sexistes pel seu físic. Pot anar vestida com vulgui, però és que no va arriscada, va molt guapa i elegant tractant-se d'un festival de cinema i no d'una recepció al Vaticà.

 

A Instagram detalla el que porta posat: "Gracias Palomo Spain, Swarovski, Festival de Malaga. Sin maquillaje, solo necesitas unas cejas con la ayuda de Carmen de Juan. Ayuda para vestir con Mariavinagreincrime". Als 31 anys meravellosa, amb bambes negres i un tall al vestit per desfilar com cal, amb la cama en diagonal, creuada i empoderada, tatuada, ungles fosques i un aquí estic jo. Espectacular. Mario Casas deu penedir-se d'haver tallat amb una dona amb aquesta personalitat. Contra els haters pel físic, empoderament:

Berta Vázquez transparencias GTRES
Berta Vázquez empoderada, GTRES
berta vazquez
Berta Vázquez, 'Rizos' a 'Vis a vis' / Antena 3
berta vazquez2
Berta Vázquez i Mario Casas a 'Palmeras en la nieve'

Vázquez va ser una de les actrius que va lliurar un dels premis Goya de 2023. L'actriu va ser seleccionada per l'Acadèmia per lliurar el Goya a la Millor Pel·lícula Europea.

No és ni masclisme, ni sexisme, ni gordofòbia. És estultícia amagada sota pseudònim a xarxes socials. Berta Vázquez, una actriu a seguir. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!