Sensacional conversa entre Bárbara Rey i Ricard Ustrell a Col·lapse. La vedette més famosa del país, com sempre que l'entrevisten, ha buidat el pap amb el seu estil inconfusible d'explicar les coses, amb molta sornegueria, molta valentia i molta sinceritat, especialment, aquelles situacions que ha viscut en la seva pròpia pell. Evidentment, bona part de la conversa ha girat al voltant de les seves relacions sentimentals i/o eròtico-festives, parlant del seu matrimoni amb el domador Ángel Cristo o amb el rei Joan Carles. De l'emèrit, tot i que ja ho ha explicat tot per activa o per passiva, sempre sorprèn cada nova afirmació que fa Rey sobre el Rei:

En clau catalana, ha estat molt sucós el seu record de què va passar amb un crack del Barça, un jugador amb qui va tenir una aventura, tot i que ella esperava alguna cosa més, ja que l'exjugador blaugrana i segon entrenador al costat del Johan Cruyff, li va trencar el cor. Parlem, evidentment, de Carles Rexach. Mentre Charly triomfava al Camp Nou, ella ho feia al Teatre Victòria de la capital catalana amb el seu xou Barcelona es Bárbara. Després que alguns mitjans especulessin amb que tenien un affaire, ella va voler posar-se en contacte amb ell, ja que li havien dit que el Charly tenia parella. "Yo no tengo novia, yo soy 'el soltero de oro' del Barça, y me buscan novias todo el rato". Li buscaven... o se les buscava, perquè al poc d'aquesta conversa, "él me siguió llamando y empezamos a salir"... Però sí que tenia nòvia, Silvia Itoiz, "Él entrenaba por las mañanas, la veía a ella por las tardes y a mí me veía por las noches".

barbara rey2
Bárbara Rey a 'Col·lapse' / TV3
rexach
Charly Rexach

Després de sis mesos veient-se, viatjant ella a Barcelona, ell li va dir que no es podia dir res "porque el míster me va a castigar". I ella, "como una gili, diré que hemos coincidido un par de veces". Rey recorda com Rexach li va dir: "Mira, ahora estaremos una temporada que no nos podemos ver porque si nos vemos, el Barça...", i ella li va posar fàcil, "vale, vale, cuando tú quieras... Y a la semana siguiente sale en el 'Lecturas' que se casaba con su novia... Sí, vosotros reíros, que yo lloré un montón. Ahora me lo tomo a risa y con sentido del humor, pero te juro por Dios, lo que he llorado yo por este larguirucho, lo que no está escrito. Un hombre que no bebe, que es sano, deportista..., pensé que me había tocado la Lotería... Joder, que si me había tocado...".

Joan Carles, Rexach, Cristo... Un rei, un dels reis del Camp Nou i el rei dels domadors... Està clar que Barbara Rey porta la penitència al cognom.