L’ex tronista de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ Aurah Ruiz torna a fer de les seves. La canària més mediàtica és també l’exparella del futbolista Jesé Rodríguez, un jugador que aspirava a molt però que no ha fet res des que va deixar el Reial Madrid. Tots dos tenen un fill en comú. Però això no és suficient per evitar que Jesé i Aurah es llencin els plats pel cap públicament, una vegada i una altra, cada cop que tenen una oportunitat.

aura ruiz jese twitter

Tot i que les destrosses que Aurah Ruiz intenta fer-li a el seu ex no són res al costat de la trencadissa que ha estat a punt de patir després de passar per quiròfan. Ho ha explicat ella mateixa al seu canal de Mtmad: “Me acabo de hacer infiltraciones en la cara. Cuando me desperté al día siguiente casi me da un infarto. La jove s’ha fet l’estètica però, en un primer moment, el resultat no era el que esperava.

aurah ruiz mtmad

Mediaset

Aurah Ruiz s’ha tret les arrugues del front i dels ulls, s’ha marcat la barbeta i s’ha fet el nas. Però el problema va arribar quan li van tocar els llavis. “El drama: mi boca”, anuncia. Després de la intervenció i un cop va tornar a casa seva, l’exconcursant de ‘GH’ va veure que alguna cosa no havia anat bé. Tenia els llavis tan inflats que es va espantar: Estuve llorando todo el día. Hasta me tuve que pinchar un analgésico para que se me bajara la inflamación”.

aurah ruiz llavis boca estetica mtmad

aurah ruiz llavis boca estetica 3 mtmad

Mediaset

La tragèdia d’Aurah Ruiz només empitjorava a mesura que passaven les hores: “Me volví loca. Eran las tres de la mañana y yo tenía el labio como una salchicha. Llamé a mi madre llorando. No podía cuidar de mi niño. Le dije ‘me voy a morir, me acabo de destrozar la cara’. Al día siguiente, mis labios eran dos grandes balones. Lo tenía como una piedra y iba creciendo por segundos. No podía ni abrir la boca”. Les declaracions de la canària són pròpies d’una pel·lícula de terror. Confessa que no volia ni sortir de casa perquè ningú no li veiés la cara.

aurah ruiz sabado deluxe 2  telecinco

Però (gairebé) tot té solució. La intervenció d’Aurah Ruiz, també. La mediàtica va tornar a la clínica i li van donar antiinflamatoris perquè la boca tornés al seu lloc, molt a poc a poc. “Ahora estoy bella y hermosa y no me arrepiento”, explica. L’ésser humà és l’únic animal que s’entrebanca dos cops amb la mateixa pedra.