Primer gran duel televisiu de la nova temporada. Dijous serà el camp de batalla de les noves propostes de les principals cadenes i va triomfar TV3 contra el transatlàntic GH VIP. El programa més vist del dia amb un increïble 28,5% va ser Polònia. Esperadíssim i sense respir, va repassar totes les grans polèmiques: Soraya, màsters, Joan Carles, Diada, PDecat vs ERC, i el nostre preferit Albert Rivera vs Lídia Heredia.

El tercer actor del programa en imitar el líder de Cs és Ivan Labanda i se'n surt millor que la difícil Heredia d'Agnès Busquets. Més sorprenent és que Gemma Nierga arrasi amb un espectacular 24,5% en el seu retorn a TV3. Presentadora i cadena s'adapten com un guant i sembla increïble que hagi estat tant de temps sense fer TV. El pare de Quim Masferrer és més personatge que el fill. Èxit d'Els meus pares.

Quim Masferrer

TV3

Contra TV3, l'astracanada de GH VIP perd pistonada: a Espanya trenca audímetres amb un 24,6% i a Catalunya fa un menor 18,8% i desè programa més vist del dia. Vasile té un altre problema: què vol fer amb Cuatro? Contracta Josep Cuní per fer reportatges a l'estranger i si l'anterior es va passar el primer dia que Telecinco emetia el Mundial de futbol ara estrena el de Bèlgica alhora que GH VIP. Resultat? un 2,3% a Catalunya i un 2,7% a Espanya. Incomprensible posar-lo en dijous contra la proposta estrella de Mediaset. Autogol a la porteria de Josep Cuní. La cadena destaca el que va dir una jutgessa belga entrevistada per Cuní: La decepción de los belgas: "Creíamos que Puigdemont era un héroe de España". 

cuni belgica cuatro

Cuatro

La resta de cadenes es reparteixen les molles: Cuéntame s'espera a estrenar capítols a un dijous menys competit i el resum es queda en 4,9% i el nou La nit a 8tv de Pol Marsà fa xifres insignificants: 1,5%. La nova 8tv sense Cuní ni Arús es queda en un 0,9% de total del dia. A Cuní i a Arús els anava millor a 8tv i a 8tv li anava immensament millor amb ells. Arusitys a La Sexta triomfa a Catalunya, un bon 11,6% però es queda en un 6,8% a Espanya. Algun dia algú haurà d'explicar què ha fet la segona cadena de Catalunya, 8tv, amb els dos periodistes que li donaven visibilitat i rendibilitat.

arus la 6

La Sexta

 Arús a quarts de 8 del matí necessita mesos per assentar-se. Els seus inicis a City TV també van ser difícils. Ha de polir coses. De moment la imitadora de Leticia Sabater rima "Arusitys, Arusitys después de esta cogorza me espera una gastritis".