TV3 ensopega per primer cop en tota la temporada. Vicent Sanchis compta les estrenes per èxits, i apoteòsics: Els meus pares, La catedral del Mar o Històries de Palau. Però la ratxa ha acabat de cop i en el pitjor momentLa nit de diumenge és la de més audiència de la setmana. Està demostrat que és quan hi ha més gent mirant TV i es reserva per a les grans apostes. I TV3 s'hi ha estavellat. El talent show d'adolescents aprenent oratòria El got d'aigua va fer un 9,9% el primer programa i un 4,5% el segon. La corva descendent és alarmant. A cada minut perdia milers d'espectadors. El contrast amb el 30 minuts habitual dels diumenges és flagrant: el de la setmana passada va fer un 29,2%. El triple. La xarxa no ha tingut pietat:

el got d'aigua TV3

TV3

Aquesta és una tria dels molts comentaris crítics àcids, molt inhabituals per a un programa de TV3. També n'hi ha de positius però la notícia és que El got d'aigua uneix dos fets inèdits des de fa mesos a TV3: pèssima audiència a l'estrena i visceralitat en les persones que no els agrada. El cert és que sembla un format idoni pel Canal Súper 3. El prime time de TV3 és reservat per a programes adults i té poc interès veure menors d'edat sobreactuant (hi ha concursants entre els 15 i els 22 anys). La tria de la presentadora també ha estat un risc. Samantha Vall és una desconeguda per a la gran audiència, que l'ha vist com a reportera del 33 al Quèquicom. Si Sanchis tenia previst incorporar Jordi Basté a TV3, no era una mala elecció per atrapar més espectadors.

marc giro tv3

TV3

Marc Giró, Alba Florejachs, i les intervencions de Raquel Sans, Natza Farré o Nina no són prou esquer per atrapar un espectador acostumat a talent show de gran format. En temps de OT, Tu cara me suena, Masterchef o Tú si que vales, gairebé tots fets a Catalunya, aquest got d'aigua no treu la set. La factura és massa modesta pel paladar de l'espectador. Una cosa és posar Quim Masferrer a passejar per Catalunya en furgoneta i que sigui un èxit. Però això és diferent, els talent show per definició són espectaculars i cars. I era més luxós Aire lliure, el programa de famosos d'excursió dels diumenges d'estiu, que això. El got d'aigua fa aigües.