Laia Servera és la nova estrella de TV3. Als seus 40 anys, que no aparenta, ha fet el salt del canal Súper 3 on hi presenta l'informatiu infantil Info K al prime time de TV3 on ha rebentat els audímetres amb l'especial coronavirus: Volem saber. Com aquel programa de Mercedes Milà Queremos saber però sobre el virus Covid-19. L'audiència va ser espatarrant: un 26,7% de share i 622 mil espectadors de mitjana. Programa més vist del dia deixant les altres cadenes ensorrades amb un sol dígit.

laia sarvera tv3

TV3

Un programa a mig camí entre l'Info K, el Quèquicom i el FAQS que va seduir la immensa majoria. Només un 3,8% van preferir Ana Pastor a La Sexta o les sèries de Antena 3 Perdida un 3,9% i de Telecinco The good doctor un 6,4%. Ningú va fer ombra a TV3. Però el misteri més gran del dia va ser que amb tantíssima expectació pel virus, la primera roda de premsa de Pedro Sánchez abordant el problema, que es va emetre a quarts de nou de la nit només la va retransmetre una cadena generalista: La Sexta.

pedro sanchez rdp coronavirus GTRES

GTRES

Les cadenes tenen mania a Sánchez o no veuen que el coronavirus dóna molta audiència. TV3 va fer líders els seus programes abordant el virus excepte un, Planta baixa que es va quedar lluny de Ferreras: Ustrell 12,9% i Al rojo vivo 18,9%.