Fa menys d'un any Cristina Pedroche concloïa totes les preguntes sobre una futura maternitat deixant clar que igual no era mare mai, i no passava res. La presentadora estava totalment bolcada en els seus compromisos professionals, igual que David Muñoz. Tanmateix, aquest últim sempre va mostrar el seu desig de ser pare. El cuiner, que ha estat considerat per segon any consecutiu el millor xef del món, supera ja la quarantena i el preocupava no ser un pare jove. La vallecana per fi ha complert els seus desitjos. Ambdós es convertiran en pares primerencs aquest pròxim estiu. Un dia abans de les populars campanades, la col·laboradora va confirmar el seu embaràs, filtrat per una revista. A Pedroche i a Muñoz els hauria encantat donar la notícia ells mateixos a través de les seves xarxes socials, però se'ls van avançar i això va causar un profund malestar que van mostrar en una publicació d'Instagram.

Cristina Pedroche s'enfrontava des de fa cinc anys a les preguntes de la seva futura maternitat, per part dels mitjans de comunicació, però també per la seva família, i no només per la pressió del desig de David de ser pare. El seu progenitor també tenia moltes ganes de ser avi. Li ho repeteixi tots els dies pràcticament. "El meu pare vol ser avi ja", ha afirmat Pedroche. Els seus companys també tenien ganes que fos mare.

A començaments d'any, la presentadora repetia que no era un bon moment per ser pares, ambdós estaven bolcats en les seves respectives carreres i passaven un bon moment professional. Un any després d'aquestes paraules, Cristina ha fet el pas. Aquest 2023 prendrà la vida molt més relaxada. "Es descentrarien i deixarien d'obrir llocs, i a tots ens convé tenir-ne un a prop", ha fet broma Lorena Castell. "Entre un fill i un nou restaurant de Cristina i Dabiz, prefereixo un restaurant", ha afegit Dani Mateo entre rialles.

Cristina Pedroche viu el millor any de la seva vida i es prepara per als canvis

"No coneixem cap felicitat que la que ens dona aquest nadó que s'està cuinant a foc lent per ser el nostre millor guisat", van dir en confirmar la notícia. "La cosa és que estic encara adaptant-me al meu nou cos i als canvis que vindran. Ara mateix tinc coses aquí (va dir mentre assenyalava la seva tripa) que estan passant i que no ho controlo".

Cristina Pedroche campanades
Cristina Pedroche campanades

Cristina Pedroche evita parlar del seu embaràs. No ha donat més dades ni en televisió ni en xarxes socials, i per descomptat tampoc no pensa concedir una exclusiva.

Rere el tancament dels restaurants, David Muñoz passeja amb Cristina Pedroche gairebé totes les nits. Un moment del pau en sortir del treball. Els dos desconnecten i parlen del seu dia. Eviten els fans que els interrompen demanant fotografies i la premsa.

El matrimoni es va conèixer el desembre de 2014 i des d'aleshores no han mostrat cap crisi. Estan fets l'un per a l'altre. Aquest futur nadó només és una prova més de l'amor que estableixin l'un per l'altre.